Amizants atgadījums, kas notika ar sievieti apmeklējot ginekologu; Paldies meitiņai

gyneclogist

Kādas sievietes mazliet amizants un smieklīgs pieredzes stāsts, kā viņai veicās apmeklējumā pie ginekologa.

Bieži vien sievietēm ir ļoti jāsaņemas, lai aizdotos uz vizīti pie ginekologa. Dažām tā ir kā došanās pie zobārsta. Tāpēc, kad ir pienācis vizītes laiks, tad iespēja ir jāizmanto, lai vai kas!

 

Nākamajā nedēļā man bija gaidāms ginekologa apmeklējums. Kādu rītu, es saņēmu zvanu no ārsta kabineta, ka mans apmeklējums ir pārcelts uz šī rīta plkst. 9:30. Es tik tikko kā biju palīdzējusi visiem sapakot mantas skolai un darbam un jau bija plkst. 8:45. Līdz ārstam man jābrauc aptuveni 35 minūtes, tādēļ man īsti vairs nebija palicis daudz laika. Kā jau lielāka daļa sieviešu, arī man pirms šī ārsta apmeklējuma patīk vairāk pūļu, kā ierasts, veltīt savai higiēnai. Tomēr, laika trūkuma dēļ, sapratu, ka nepaspēšu visu izdarīt.

Es devos uz otro stāvu, nometu pidžamu, izmantojot sūkli dušā nomazgāju visu, kas mazgājams pirms šādas vizītes, iemetu sūkli pie mazgājamās veļas, apģērbos, ielecu mašīnā un devos pie ārsta uz vizīti. Uzgaidāmajā telpā es atrados vien pāris minūtes un drīz mani iesauca iekšā. Zinot procedūru, es uzrāpos uz ginekoloģiskā krēsla, paskatījos uz telpas otru pusi un izlikos, ka esmu Parīzē, vai kādā citā jaukā vietā.

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

Es biju mazliet pārsteigta, kad ārsts man teica: “Vai, kā mēs šorīt esam pacentušies, vai ne?” Es neatbildēju. Pēc vizītes atviegloti nopūtos un pārējā manas dienas daļa pagāja pilnībā normāli. Es devos iepirkties, uzkopu māju, pagatavoju vakariņas. Pēc skolas mana 6 gadus vecā meita spēlējās un jautāja: “Mammu, kur ir sūklis?” Es teicu, lai viņa paņem citu sūkli no skapīša. Viņa atbildēja: “Nē, man vajag to, kas atradās izlietnē, es uz tās izspiedu visus spīdumus, kas bija tūbiņā.”

Es nekad vairs nedošos pie šī ārsta……….nekad.

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment