Andželīnas Džolijas diēta ar zemu tauku saturu. Izmēģini!

Diētas noteikumi:

  • papildus obligātas fiziskās aktivitātes vismaz 3 reizes nedēļā;
  • papildus ēdienkartē piedāvātajiem produktiem ieteicams ēst augļus, dzert daudz ūdens un glāzi piena ar zemu tauku saturu;
  • lai sasniegtu labus rezultātus, diēta jāievēro vismaz vienu mēnesi, – svars zūd lēnām, bet uz ilgu laiku;
    pirms uzsākšanas konsultējieties ar savu ārstu;
  • ja diētu ievēro ilgstoši (vairāk nekā vienu mēnesi), uzturā nelielos daudzumos jāievieš treknas jūras zivis un zivju eļļa;
  • maltītes gatavo izmantojot grilu, tvaicē, cep, vāra;
  • no ēdienkartes jāizslēdz: mīklas izstrādājumi, tauki, kūpinājumi, desu izstrādājumi.

Izmēģini arī: Ideāla kefīra diēta mīnus 4-6kg

Andželīnas Džolijas diētas varianti

1. variants

07.00: kokteilis – 60 g aveņu, 80 g banāns ar 350 g beztauku piena;
10.00: 50 g pilngraudu maize, 125 g pupas, āboli;
13.00: 125 g garneļu, 50 g rīsi ar citronu sulu un garšaugiem vai zaļumiem, jebkuri salāti un 125 g svaigas zemenes;
16.00: cepumi vai pilngraudu produkti;
19.00: cūkgaļas kotlete un cepti tomāti.

2. variants

07.00: 125 g putra un glāze vājpiena;
10.00: 75 g sardīnes, gabals pilngraudu maizes, 75 g vīnogas;
13.00: 75 g vistas, 175 g brokoļi un 75g kartupeļi (tvaicēti), 75 g mandarīni (var konservēti);
16.00: 100 g mīksts siers un krekeri;
19.00: 125 g āte, 200g cepti kartupeļi.

3. variants

07.00: aplej 50 g pārslas ar glāzi zema tauku satura pienu;
10.00: omlete no 2 olām un 50 g siera, tomāti grilēti vai tvaicēti, pilngraudu maizes grauzdiņš;
13.00: 125 g forele, 75 g makaroni ar pesto mērci un lapu salātiem, cepts ābols, nedaudz rozīnes;
16.00: musli batoniņš (apmēram 30 g), neliels banāns;
19.00: 125 g vista, salāti no 25 g zaļie zirnīši, 25 g kukurūza, 25 g burkāni, 50 g jaunie kartupeļi ar pētersīļu mērci, 2 sautēti persiki un 1 ēdamk. krējums ar zemu tauku saturu.

4. variants

07.00: 50 g sasmalcināti kvieši un 200 ml piens ar zemu tauku saturu;
10.00: pankūka, vārīta ola, banānu biezenis un 60 g svaigas zemenes;
13.00: 150 g lasis, 50 g zaļie zirnīši un krese;
16.00: musli tāfelīte (30 g), 150 g apelsīnu sula;
19.00: 130 g vistas ar citronu sulu un ceptiem tomātiem, 100 g kartupeļi, 200 g rīsu pudiņš, 60 g upeņu.

Iedarbīgi: Salāti svara zaudēšanai divu dienu laikā un bez jebkādām dietām!

5.variants

07.00: 60 g musli, 60 g rīvētu ābolu, glāze vājpiena;
10.00: pāris tostermaizes no pilngraudu maizes, 40 g zema tauku satura siers ar zaļumiem, 65 g grilēti vai tvaicēti tomāti;
13.00: 125 g plekste, 190 g makaroni ar tomātu mērci, ½ greipfrūta;
16.00: šķēle maizes vai bulciņa ar kausēto sieru, 1 tējk. medus;
19.00: 140 g beztauku steiks, 175 g kartupeļi, lapu salāti, 125 g augļu salāti.

la.lv

Leave a Comment