Pagatavo klepus konfektes! Fotorecepte soli pa solim Posted on 07/02/201507/02/2015 by Aigars Andersons Related Post Dārzniekus aicina izbārstīt apelsīnu mizas dārzā Tuncis ar pastu cepeškrāsnī garšos daudz labāk, ja receptē pievieno divas papildu sastāvdaļas Ķiplokus uzglabājam eļļa, bet olas sasaldējam – ikdienas mājsaimniecības noslēpumi Pastāstīsim, cik ilgi var uzglabāt tīrīšanas līdzekļus un ko darīt ar vecajiem Es pagatavoju ceptus kartupeļus ar vienu pārsteidzošu sastāvdaļu — tas ir ģeniāli RECEPTES SASTĀVDAĻAS: • 125 ml ūdens • 2 ēdamkarotes ar kaudzi klepus tējas maisījuma • 200 g cukura Atpakaļ Tālāk2 no 10 Jums varētu arī interesētŠeit ir 4 iemesli, kāpēc jūsu zālienam ir brūni un dzelteni plankumi6 populāri veidi kā praktiski izmantot citronu virtuvēKā mazgāt spilvenus: tas ir daudz vienkāršāk, nekā varētu šķist