Apelsīnu miziņas: 6 vērtīgākās īpašības, par kurām Tu līdz šim neko nenojauti; #2 noteikti jāpamēģina!

3. Apelsīnu miziņas tievēšanai

Dzēriens, kas gatavots uz apelsīnu mizu bāzes, palīdzēs samazināt svaru tiem, kuri ievēro kaut kādas diētas. 1 ēd. k. sausas apelsīnu miziņas ir jāaplej ar glāzi verdoša ūdens, jāļauj tam visam ievilkties 10 – 15 minūtes, bet pēc tam jāpievieno medus un ar šo gardo dzērienu jāaizstāj gan tēja, gan kafija.

Apelsīnu miziņas

4. Sirds un As**svadu Vese***ai

Šis pats dzēriens, kas minēts iepriekšējā punktā, palīdz no organisma izvadīt kaitīgo holesterīnu un uzlabo sirds un As**svadu sistēmas darbību.

4

5. Gaisa atsvaidzinātājs

Kāpēc gan tērēties un pirkt gaisa atsvaidzinātājus, ja pa rokai ir brīnišķīgs dabīgais aromatizators?! Svaigas apelsīnu miziņas 5 minūtes ir jāpavāra, tad jāpievieno nedaudz citronu sulas un 2 kanēļa standziņas. Tad, kad šis novārījums atdzisis, to var ieliet pudelē ar aerosolu un pie nepieciešamības to lietot kā gaisa atsvaidzinātāju.

5

6. Cīņai ar insektiem

Apelsīna aromātu nepanes ļoti daudz kukaiņu, tai skaitā arī skudras un odi, tāpēc, lai tos aizbaidītu, ir nepieciešams paberzēt ādu ar svaigu apelsīnu miziņu vai arī jau esošās kodumu vietas apkaisīt ar apelsīnu miziņu pulveri.

Lasi arī: Lauru lapu eļļa: Mājās gatavota. Laba pret sāpēm un iekaisumu

6

 

Arī interesanti: Viegls apelsīnu desertiņš ar slepeno sastāvdaļu! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

COMMENTS

Leave a Comment