Rimi buklets kā pircēja rokasgrāmata


Akcijas buklets ir īsta rokasgrāmata ikvienam, kas vēlas iepirkties veiksmīgi – reizē iegādājoties lieliskas preces un ekonomējot naudas līdzekļus, un Rimi buklets nav izņēmums. Gudri dara tie cilvēki, kuri pirms došanās uz lielveikalu iepazīstas, kādas preces tajā tobrīd nopērkamas par īpaši zemām cenām.

Tas ļauj vai nu paplašināt iegādājamo produktu klāstu, vai arī vienkārši ietaupīt resursus kādai citai vajadzībai.

 

Savlaicīga plānošana

Jo īpaši tagad vērts laikus izplānot pirkumus, lai veikalā nevajadzētu pavadīt vairāk laika nekā nepieciešams. Savukārt jebkura plānošana ir ļoti grūti paveicams uzdevums, ja nav pamata informācijas par to, kādas preces veikalā iegādājamas par īpaši labām cenām.

Jāņem vērā, ka Rimi bukletam ir vairākas sadaļas, kas atvieglo plānošanu: atsevišķi sagrupētas mājas preces, apģērbi un apavi, preces atpūtai un labsajūtai, tāpat arī pārtikas produkti un higiēnas preces. Vadoties pēc šīm preču grupām, var veidot arī savu ideālo pirkumu sarakstu.

Derīgs jebkurā vidē

Rimi buklets ir pieejams gan drukātā veidā, gan tiešsaistē, un tas nozīmē, ka to var izpētīt gan mājās internetā, gan paņemt līdzi uz veikalu.

Ja esi ievērojis kaut ko ļoti izdevīgu Rimi bukletā, bet nevari atrast plauktos, kāpēc gan neparādīt drukāto bukletu pārdevējam un pajautāt, kur tieši atrodas kārotā prece? Tas ir ļoti ērti!

Varētu teikt, ka drukātais buklets šajā ziņā ir pat ērtāks, jo neliela žurnāla formāts ir īpaši piemērots pāršķirstīšanai un dažādu sadaļu aplūkošanai. Toties tiešsaistes versijā ir iespējami vēl ātrāki atjaunojumi un jaunu preču iekļaušana atlaižu akcijās, kas to padara pievilcīgāku tiem, kuriem patīk spontāna izvēle un pēkšņi lēmumi.

Iepirkšanās speciālisti atzīst, ka abu veidu iepirkšanās ir vienlīdz laba, jo piemērota cilvēkiem ar atšķirīgu raksturu.

Preces ikdienai un svētkiem

Rimi buklets piedāvā atlaides precēm, kas nepieciešamas ikdienā, un tāpat arī tādiem produktiem, kurus iegādājamies retāk vai kā dāvanas svētkos un jubilejās. Reizēm tieši buklets ir iespēja vienā naudas summā iekļaut gan visu ikdienai nepieciešamo, gan kādu lielāko dāvanu.

Diez, vai to varētu vērtēt kā trūkumu, ja tāpēc nākas dažādot ēdienkarti vai citu pirkumu grozu. Tieši otrādi, izmantojot Rimi bukletu, drīz atklāsiet, ka iepirkšanās no savā ziņā rutinētas nodarbes kļuvusi par kaut ko līdzīgu aizraujošai spēlei, kurai turklāt vari nodoties ik dienu un ar nemainīgu uzvarētāja sajūtu!

Iepērcies ilgākam laikam

Speciālisti atzīst: sadzīves budžets ļoti iegūst no tā, ka preces un produktus ar ilgāku uzglabāšanas termiņu iegādājamies tad, kad tie pieejami ar atlaidēm, ņemot vērā, ka tie būs vajadzīgi pastāvīgi. Kāpēc gan nesagādāt mazgāšanas līdzekļus, higiēnas preces vai sausus produktus, tāpat arī konservus vai tamlīdzīgas ilgi uzglabājas lietas lielākā apjomā, ja mājās ir glabāšanai piemērota telpa?

Tad nebūs jāuztraucas par to, ka kāds iecienīts produkts ne tikai nav pieejams bez atlaidēm, bet pat kļuvis dārgāks. Ļoti laba sajūta pārņems, redzot veikalā šo preci un apzinoties, ka pats esi iegādājies to atlaižu akcijas laikā.

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Skolnieciņš no Pokaiņu meža</cite>

    Saltā ziema rit savā krāšņumā. Zemi klāj balts sniegs. Aukstās naktis ir kļuvušas par ikdienu. Visapkārt valda ziemas burvība. Tik par nelaimi, šo pasakaino skatu aizsedz kovid-19 (covid-19) pandēmija. SARS-CoV-2 vīruss negrib atkāpties. Kovid-19 sērga ir negatīvi ietekmējusi mūsu dzīves. Tomēr nevajag skumt un bēdāties, jo pavisam drīz sāksies vakcinācija pret SARS-CoV-2 vīrusu. Lai gan pašlaik vakcinācija ar tādu ražotāju vakcīnām kā Pfizer-BioNTech, AstraZeneca un Moderna ir nedaudz aizkavējusies, taču pēc brīža vīruss taps uzveikts. Vakcinācija ļaus mums uzvarēt kovid-19 sērgu, tāpēc, mani mīļie tautieši, vakcinēsimies! Rindā uz vakcināciju var pieteikties gan elektroniski mājaslapā manavakcina.lv, gan telefoniski zvanot uz 8989 darbadienās no pulksten 9:00 līdz 17:00. Būsim apzinīgi. Parūpēsimies par savu un apkārtējo drošību savlaicīgi. Nepadosimies! Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Godāsim visvareno Pērkonu. Pielūgsim Pērkonu. Uzvilksim kaklā pērkonkrustu. Iekursim savas viensētas pagalmā rituālo ugunskuru par godu Pērkonam – Debesu Tēvam. Ziedosim ugunskurā trīs saujas zirņu un gabaliņu sviesta. Lūgsim Pērkona svētību sev un savai dzimtai. Pērkons ir viens no spēcīgākajiem mūsu sentēvu Dieviem. Pērkons ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas. Kopš senseniem laikiem Pērkoņtēvs ir palīdzējis mūsu senčiem uzvarēt ienaidniekus un nepadoties cīņā. Arī šoreiz Pērkons nepametīs mūs grūtībās. Vajag tikai ticēt un no sirds lūgt viņa svētību. Lai visvarenais, visu godātais Pērkons svētī katru no mums, kas viņam tic! Lai godāts Pērkons – Debesu Tēvs mūžīgi mūžos kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir! Visa slava Pērkonam!
    Ar Pērkona svētību, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 🙂
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    Latvju Dievi mūžam viedi.
    #Pērkons #Pērkoņtēvs #pērkonkrusts #rituāli #buršanās #ticība #lūgšanas #LatvjuDievuSvētība #pagāni #sentēvi #drosme #brīvība #pašapziņa

Leave a Comment