Apkārtstaigulis vai uzticamais? Uzzini, kāds attiecībās ir katras Zodiaka zīmes pārstāvis

taurus-virgo-compatibility-taurus-and-virgo-relationship

Auns – agresīvais tips

Mīl sabiedrību. Šarmants. Spontāns. Labāk ar viņu nestrīdēties. Ar viņu ir jautri. Ļoti pievilcīgs. Aunam attiecības sagādā prieku, un ģimene viņa dzīvē ir ļoti svarīga. Auni ir augstsirdīgi un labprāt dalās ar visu, kas viņiem pieder. Ātri pieķeras. Uzvedas skaļi. Grib, lai taisnība vienmēr būtu tieši viņiem, tāpēc Auni var stundām ilgi strīdēties, lai to pierādītu. Auni ir vieni no brīnišķīgākajiem cilvēkiem pasaulē, vismaz viņi paši ir par to cieši pārliecināti!

Vērsis – klaiņotājs

Agresīvs. Dod priekšroku ilglaicīgām attiecībām. Vēršiem patīk kārtīga cīņa. Cīņa par to, ko viņi iekāro. Reizēm var būt kaitinošs, jo pastāvīgi pieprasa uzmanību. Ārkārtīgi patīk saviesīgi pasākumi. Ar prieku sniegs palīdzīgu roku. Lieliski skūpstās. Labs cilvēks. Spītīgs. Rūpīgs un uzmanīgs. Var būt egocentrisks; lai iegūtu kāroto, darīs visu iespējamo. Patīk ilgi gulēt, mīl paslinkot. Viņš zina – tādu kā viņš Tu nekur vairs neatradīsi!

Dvīņi – dvīnis

Patīkams. Vienpatis. Labs klausītājs. Prot sajaukt cilvēkiem galvu. Mīlētājs, nevis cīnītājs, bet var arī uzbrukt un uzvarēt. Viegli atšķir patiesību no viltus. Dvīņiem patīk dot padomus, bet paši viegli apvainojas, tos saņemot no citiem. Aizmāršīgi, bieži kaut ko pazaudē. Reizēm Dvīņi var būt ļoti sarkastiski un bērnišķīgi. Ļoti ziņkārīgi. Uzticami. Vienmēr priecīgi. Ļoti skaļi. Runīgi. Sabiedriski. Viegli piedod aizvainojumus. Mīl izrādīties. Viņiem ir skaists smaids. Augstsirdīgi. Spēcīgi. Neatvairāmi.

Vēzis – skaistulis

Prot visburvīgāk skūpstīties. Ļoti pievilcīgs. Ļauj savam partnerim sajusties īpašam. Bezgala romantisks. Visgādīgākais cilvēks, kādu Tu varētu būt sastapis. Radošs visās jomās, vairākums ir mākslinieki un pilnīgi traki, maigi izsakoties. Arī seksu uztver kā mākslu un nelaiž garām iespēju pilnveidoties. Mīl nejaušības. Var būt ērmīgs. Prot uzjautrināt, tāpēc ballītēs bieži ir sabiedrības dvēsele. Vēzis savu izredzēto liek azotē un patur sirdī uz mūžīgiem laikiem. Kaislīgs. Spontāns. Nav kareivīgs, bet noteiktos apstākļos var tāds kļūt. Turies pie Vēža!

 

Lasi vēl: HOROSKOPS: uzzini nozīmīgākos savas dzīves gadus

 

Lauva – lauva

Lielisks runātājs. Pievilcīgs un kaislīgs. Atbrīvots. Parasti labā noskaņojumā, bet var kļūt niķīgs un bērnišķīgs. Likums: Lauvas problēma ir ikviena problēma. Vairākums Lauvu ir ļoti paredzami un var kļūt monotoni. Zina, kā izklaidēties. Labi padodas gandrīz viss. Lieliski skūpstās. Ļoti paredzams. Sabiedrisks. Piezemēts. Skaļš. Dod priekšroku ilglaicīgām attiecībām. Runīgs. Labāk nekaitini viņu! Reti sastopams. Labs ieguvums, kad gadījusies tāda iespēja.

Jaunava – gaidītājs

Attiecībās patīk dominējošā loma. Kāda viņu jau mīl. Vienmēr grib paturēt pēdējo vārdu. Rūpīgs. Gudrs. Skaļš. Uzticams. Viegli iesaistās sarunās. Viss, ko Tu vienmēr esi vēlējusies. Viegli iepriecināms. Patīk riskēt un izmēģināt veiksmi. Domā, ka zina visu, un bieži tas tā arī ir. Ciena citus, bet Tu vari ātri zaudēt viņa cieņu, ja izdarīsi kaut ko uzticības necienīgu. Tad cieņu atgūt var neizdoties. Vienīgais un vislabākais!

Svari – mīļais savādnieks

Jauks pret ikvienu satikto cilvēku. Izrīkojas reizē dumji, jocīgi un mīļi. Piemīt pašam sava, īpaša pievilcība. Visrūpīgākais cilvēks, kādu Tu būsi satikusi! Tomēr diez vai gribēsi ar viņu strīdēties… var nākties gauži raudāt. Svari var izraisīt tikpat daudz haosa kā novērst. Uzticami draugi uz mūžu. Reiz apvainojušies, to neaizmirsīs gadiem. Labi, ja blakus ir Svari. Parasti sportisks, jo īpaši tīk ekstrēmie sporta veidi. Ļoti radošs. Bezcerīgi romantisks.

Skorpions – atkarībnieks

Neizsakāmi pievilcīgs. Prot jokot un labprāt to dara. Lieliska humora izjūta. Vienu reizi gatavs izmēģināt gandrīz jebko. Patīk, ka viņu lutina. Enerģisks. Paredzams. Superlieliski skūpstās. Vienmēr dabū to, ko vēlas. Dod priekšroku ilggadīgām attiecībām. Runīgs. Patīk saviesīga dzīve, reizēm pat par daudz. Mīl naudas smaržu un sajūtu, prot to nopelnīt, bet tikpat labi arī iztērēt! Ļoti sargā savus mīļotos. Centīgs darbinieks. Var būt labs draugs, bet, ja draugā vilsies, visa draudzība būs vējā. Romantisks. Uzmanīgs.

Strēlnieks – burvīgais vientuļnieks

Spontāns. Šarmants. Kā rets dārgakmens. Prieks, ja atrasts! Patīk stabilas attiecības. Ļoti mīlošs. Pārsvarā dod priekšroku vienatnei, salīdzinot ar skaļu sabiedrību. Viegli zaudē pacietību, necieš melus. Ja Strēlnieks ir sliktā omā, turies pa gabalu. Viegli apvainojas un piemin aizvainojumu mūžam. Spēj dziļi just, bet reizēm to neizrāda, jo uzskata par vājuma pazīmi. Augstu vērtē privātumu. Aizstāv mīļotos ar visiem saviem resursiem. Bieži var kļūt bērnišķīgs. Strīdos labāk neielaisties. Bieži ļoti glīts. Ļoti romantisks. Patīkams saskarsmē. Mīļoto cilvēku tur uz pjedestāla.

Mežāzis – kaislīgais mīļotais

Gudrs. Jauks. Seksīgs. Reizēm kaprīzs, dažus var kaitināt. Attiecībās diezgan slinks, var būt samērā nevērīgs, bet mīļotajam darbam vai hobijam atdod sevi visu. Lepns, saprotošs, mīļš. Spēj būt neatvairāms. Nemīl gadījuma sakarus. Vienmēr tiecas iegūt kāroto. Smalks. Patīk uzvarēt sportā, īpaši sacenšoties ar Dvīņiem. Patīk gatavot ēst, bet vēl labāk – ieturēties smalkā restorānā.

Ūdensvīrs – visi gali ūdenī

Uzticams. Pievilcīgs. Pieņemami skūpstās. Sevi uzskata par unikālu personību. Dod priekšroku ilglaicīgām attiecībām. Centīgs. Uzņemas jebkuru projektu. Lepojas ar saviem sasniegumiem jebkurā jomā. Nekārtīgs un neorganizēts. Lielisks mīļākais, ja vien nav aizmidzis. Gudrinieks. Reizēm mīl savus mājdzīvniekus vairāk nekā radus. Var kļūt ļoti kaitinošs, ja mēģina izstāstīt kādu stāstu vai kaut ko paskaidrot. Neparedzams. Pārspēs Tavas cerības!

Zivis – partneris visam mūžam

Uzmanīgs un laipns. Gudrs. Patīk būt uzmanības centrā. Ļoti organizēts. Pievilcīgs pretējā dzimuma acīs. Patīk paturēt pēdējo vārdu. Jauki atrast, grūti noturēt. Kaislīgs, burvīgs mīļākais. Ar viņu ir jautri. Reizēm pārāk viegli uzticas, viegli aizvainojams. Ļoti rūpīgs. Vienmēr cenšas rīkoties pareizi, bet reizēm tas neizdodas, jo veiksme nav viņa pusē. Viņa uzticība var tikt pievilta. Liels savādnieks, bet pievilcīgā veidā. Laba humora izjūta! Domājošs. Populārs. Labs draugs, bet draudzībā izvēlīgs.

la.lv

Leave a Comment