Lielais mīlestības horoskops aprīlim

AUNS 

Brīvie Auni aprīlī var atrast savu mīlestību. Liela iespējamība, ka Jūs šo cilvēku satiksiet tur, kur parasti maz tiek domāts par privāto dzīvi. Romāns solās būt interesants un ilglaicīgs, bet jūtas – dziļas. Tiesa gan, ja Jūsu izredzētais izrādās dzimis “uguns” zīmē, tad Jums jāsāk gatavoties raksturu cīņai. Ja Jūs jau esat precējušies, tad Jums var nākties savas otrās pusītes likteni ņemt savās rokās un iniciēt ģimenes dzīvē kādas būtiskas pārmaiņas. Nav izslēgts, ka Jūs būsiet noskaņoti ģimenes pieaugumam vai arī Jums sagribēsies Jūsu savstarpējās attiecības uzvirzīt uz citām sliedēm. Mēneša sākumā Jūsu romantisko noskaņojumu nomainīs praktiska pieeja privātajai dzīvei. Aprīļa vidū ir gaidāmas būtiskas pārmaiņas, kas Jūs kaut kādā veidā ietekmēs līdz pat 2017. gada februārim, bet mēneša beigās Jums ar savu potenciālo vai reālo partneri nāksies par kaut ko vienoties.

VĒRSIS

Brīvos Vēršus aprīlī gaida perspektīva iepazīšanās. Nav izslēgts, ka Jūs satiksiet cilvēku, kurš Jums iepatiksies no pirmā acu skatiena, tomēr esošajā periodā Jūs diez vai izlemsiet par labu tuvu attiecību nodibināšanai. Visticamāk, ka Jūs šim indivīdam pieķersieties un visdažādākajās situācijās testēsiet viņu. Ja esat Jau precējušies, tad šis ir mēnesis, kad normālu savstarpējo attiecību saglabāšanas dēļ Jums bieži vien nāksies iziet uz kompromisu. Tā kā Jūsu spītība sāks protestēt pret piekāpšanos un un pat vismazākajiem upuriem, tad tas būs grūti, taču, ja Jūs ar to visu tiksiet galā, tad vēl vairāk pieķersieties savai otrajai pusītei. Mēneša sākumā Jums, acīmredzot, gribēsies kādu apburt, un Jūs ļausiet sev atklāti koķetēt, pie tam arī tajā gadījumā, ja Jums jau kāds ir. Aprīļa vidū Jūs pret pretējo dzimumu attieksieties stingrāk kā parasti, bet mēneša beigās Jums nāksies saskarties ar iepriekš izdarītu soļu sekām.

DVĪŅI

Brīvajiem Dvīņiem zvaigznes šajā mēnesī sola kāda ne visai komfortabla romāna sākumu. Liela iespējamība, ka Jums blakus parādīsies cilvēks, kurš, neņemot vērā visus viņa plusus, ar savu izteikto tieksmi Jūs komandēt un visu kontrolēt, bieži vien Jūs tracinās, taču, ja Jūs viņā ieklausīsieties, tad viņš Jūsu dzīvi mainīs tikai uz to labāko pusi. Ja esat precējušies, tad, acīmredzot, ka tieši Jūs centīsieties pierādīt savai otrajai pusītei to, ka esat attiecības līderis un ka ir bezjēdzīgi pretoties Jūsu lēmumiem, taču Jūsu otrā pusīte to pieņems tikai tādā gadījumā, ja šis Jūsu paziņojums būs kaut kādā veidā apstiprināts ar darbiem, kas ir pozitīvi ietekmējuši Jūsu ģimenes dzīvi. Nav izslēgts, ka mēneša sākumā Jūs būsiet par kaut ko apvainojies uz savu reālo vai potenciālo partneri. Aprīļa vidū ir gaidāmi notikumi, kas apgriezīs Jūsu būtību ar kājām gaisā, bet mēneša beigās daudz kas būs atkarīgs no Jūsu veselā saprāta.

VĒZIS

Brīvajiem Vēžiem aprīlī ir visas iespējas iemīlēties. Tiesa gan, ka pagaidām, visticamāk, šīs jūtas būs vienpusējas. Nav izslēgts, ka Jūsu uzmanību pievērsīs ļoti spilgts un harizmātisks cilvēks, kuram ir daudz pielūdzēju, un Jums nāksies pielikt lielas pūles, lai izceltos uz pārējo pūļa un iekarotu viņa simpātijas. Ja Jūs jau esat iestūrējuši laulības ostā, tad šis mēnesis nesolās būt īpaši viegls. Pastāv liela iespējamība, ka Jūs piedzīvosiet vairākus ģimenes strīdus, kuriem par iemeslu, iespējams, būs Jūsu izolēšanās no partnera. Visticamāk, ka Jūs savai otrajai pusītei veltīsiet pārāk maz laika, kas arī novedīs pie savstarpējiem apvainojumiem un konfliktiem. Mēneša sākums Jums mīlestībā sola intensīvus pārdzīvojumus, bet aprīļa vidū Jūs noteikti izstrādāsiet veselu stratēģiju attiecībā uz Jūsu reālo vai potenciālo partneri, tomēr negaidiet ātrus rezultātus. Mēneša beigās kāda ģeniāla ideja palīdzēs Jums sasniegt kādu svarīgu mērķi vai vismaz tam pietuvoties.

LAUVA

Brīvās Lauvas aprīlī var uzsākt attiecības ar kādu ļoti pretrunīgu cilvēku. Liela iespējamība, ka Jūs ar viņu apvienos kāda kopīga aizraušanās, taču visā pārējā Jums būs ļoti grūti viņu saprast un pieņemt kaut kādas viņa rakstura īpašības, tāpēc, ja nu gadījumā tā sanāk, ka Jūs iemīlaties, tad nekādā gadījumā necentieties viņu pārveidot. Ja esat precējušies, tad šajā mēnesi Jūs savu otro pusīti dresēsiet ne pa jokam. Nav izslēgts, ka Jūs atradīsiet lielisku stimulu tam, lai piespiestu savu laulāto partneri rīkoties tā, kā Jums gribas, lai viņš rīkojas. Mēneša sākumā Jūs pēc pilnas programmas izmantosiet savu burvību, lai sasniegtu kādu mērķi mīlestības jomā. Aprīļa vidū Jūs ar entuziasmu nodarbosieties ar privātās dzīves sakārtošanu, pieaugs arī seksuālā aktivitāte, bet mēneša beigās Jūs, acīmredzot, kļūsiet ļoti pragmatisks.

Aprīļa horoskops visām zodiaka zīmēm

JAUNAVA

Brīvās Jaunavas aprīlī, visticamāk, centīsies atgūt kaut kādas iepriekšējās attiecības. Liela iespējamība, ka kaut kādi notikumi liks Jums pārskatīt savas prioritātes un Jūs sapratīsiet, ka kaut kad atpakaļ esat palaidis garām kādu, kas Jums bija kā radīts, tāpēc ir gaidāma aktīva cīņa par savas bijušās mīlestības sirdi. Ja esat precējušies, tad Jums, acīmredzot, nāksiet veikt būtiskas korekcijas attiecībā uz Jūsu otro pusīti. Nav izslēgts, ka Jūs nožēlosiet kaut kādu savu rīcību un nodarbosieties ar ģimenes stiprināšanu. Ja Jūs iegūsiet sava partnera piekrišanu šajā jautājumā, tad Jums viss veiksmīgi izdosies. Mēneša sākumā kaut kas kļūs par stimulu aktīvai rīcībai, kas būs vērsta uz privātās dzīves izmaiņām. Aprīļa vidū Jūs bieži vadīsieties pēc pagātnes pieredzes, bet mēneša beigās Jūs, visticamāk, beidzot sapratīsiet, kas šobrīd ir nepieciešams Jūsu reālajam vai potenciālajam partnerim.

SVARI

Brīvajiem Svariem diez vai ir vērts aprīlī rēķināties ar pārmaiņām privātajā dzīvē, pie tam pastāv liela iespējamība, ka Jūs paši nemaz neko negribēsiet mainīt, tāpēc parādīsies vajadzība padzīvot pašiem sev un neiepīties nekādās mīlas spēlēs, jo Jums arī vienatnē ar sevi būs visnotaļ labi. Ja esat jau precējušies, tad šis mēnesis var kļūt diezgan kritisks attiecībās ar Jūsu otro pusīti. Pieaugs strīdu biežums, palielināsies Jūsu neapmierinātība ar dzīvesbiedru, kā rezultātā Jūs būsiet egoistiski un atteiksieties rēķināties ar viņa prasībām. Ja nevēlaties šo cilvēku pazaudēt, turiet sevi rokās. Aprīļa sākumā kaut kādi pagātnes notikumi var kļūt par iemeslu kaut kādām nepatīkamām asociācijām. Mēneša vidū iespējama seksuālo attiecību krīze ar partneri, bet mēneša beigās parādīsies vēlme sākt dalīt īpašumu, taču pacieties līdz 30. datumam – astroloģiskā tendence mainīsies un Jūs, visticamāk, pārdomāsiet.

SKORPIONS

Brīvie skorpioni aprīlī var izjust kaisli pret kādu no vecajām paziņām. Liela iespējamība, ka Jums gribēsies kādu ievilkt gultā un Jūs darīsiet visu iespējamo, lai to panāktu. Tiesa gan, ka diez vai Jūs ar šo cilvēku saista mīlestība, taču patīkamas sajūtas un baudu Jūs viennozīmīgi iegūsiet. Ja esat jau precējušies, tad Jūsu otrās pusītes centieni pārlikt attiecības citā līmenī, var Jūsos izsaukt ne visai pozitīvu reakciju. Nav izslēgts, ka Jūs ar laulāto partneri jau reiz esat tam visam gājuši cauri un nekas labs no tā nav sanācis, tāpēc diez vai Jūs iepriecinās šīs situācijas atkārtošanās. Mēneša sākumā Jūs gaida intensīvu emociju uzplaiksnījums – kā pozitīvo, tā arī negatīvo, bet aprīļa vidū Jums būs svarīgi izrādīt iniciatīvu un kontrolēt visu, kas notiek Jūsu privātajā dzīvē, Mēneša beigās pirmajā vietā būs psiholoģiskais komforts, taču nav fakts, ka Jūs to iegūsiet.

STRĒLNIEKS

Brīvie Strēlnieki aprīlī var iemīlēties kādā līdzīgi domājošā būtnē un, visticamāk, ka jūtas izrādīsies abpusējas. Tie gan, ka ar šo mierīgo romānu rēķināties nevajadzētu, jo pastāv liela iespējamība, ka tas būs kā pastāvīga vētra – ar attiecību skaidrošanu, trauku plēšanu un publiskiem skandāliem. Ja esat jau precējušies, tad šajā mēnesī Jūs savu otro pusīti aktīvi komandēsiet, norādot, ko darīt un kā rīkoties. Šī Jūsu uzvedība pozitīvi ietekmēs Jūsu attiecību seksuālo pusi – ir gaidāmas vētrainas naktis un diezgan drosmīgi eksperimenti. Mēneša sākumā Jūsu privātajā dzīvē ir iespējami nelieli sarežģījumi un pārpratumi, taču mēneša vidū gan Jūsos, gan Jums visapkārt kūsās kaisle, bet agresivitāte kļūs par seksuālo spēļu sastāvdaļu. Mēneša beigās Jums var parādīties jauns pielūdzējs, kas varētu būt kāds no Jūsu kaimiņiem vai kolēģiem.

MEŽĀZIS

Brīvajiem Mežāžiem aprīlī privātajā dzīvē diez vai būs vērojamas kādas kardinālas pārmaiņas un, lai gan pie horizonta var parādīties kāds Jūsu cienītājs, kaut kas tik ļoti Jūs šajā cilvēkā neapmierinās, ka Jūs, visticamāk, nepiekritīsiet pat banālam randiņam, bet parasto saziņu novedīsiet līdz minimumam vai arī vispār izbeigsiet. Ja esat precējušies, tad pastāv iespēja, ka šajā mēnesī uzrīkosiet pretošanos savai otrajai pusītei. Nav izslēgts, ka Jums apniks samierināties ar kaut kādiem sava partnera trūkumiem vai problēmām un Jūs iziesiet uz atklātu konfliktu, lai kaut kā mainītu šo situāciju. Mēneša sākumā ir iespējams neliels romantikas un sentimenta vilnis, bet aprīļa vidū pretējā dzimuma rakstura īpašības var izsaukt Jūsos negatīvas emocijas. Mēneša beigās Jūs vairs nebūsiet tik viegli nokaitināmi, kā rezultātā sāksiet domāt daudz konstruktīvāk.

ŪDENSVĪRS

Brīvajiem Ūdensvīriem zvaigznes aprīlī sola abpusēju jūtu rašanos. Liela iespējamība, ka Jūs satiksiet kādu, ar kuru Jums gribēsies sākt dzīvi no baltas lapas, iesaistīties ilgstošā mīlestības eksperimentā un aizmirst par visu, kas ir bijis. Jūs var piemeklēt perspektīvs romāns, kas kaut kādā veidā lauzīs Jūsu stereotipus par kaut ko. Ja esat precējušies, tad Jūs gaida pilnībā harmonisks periods. Jūs aktīvi mainīsiet ģimenes dzīvi, taču Jūsu otrajā pusītē tas izsauks noliegšanu un noraidījumu, bet Jūs atradīsiet ticamus argumentus, kāpēc šīs pārmaiņas ir vajadzīgas, īstenosiet tās un baudīsiet šo pārmaiņu augļus. Uzlabosies arī Jūsu seksuālās attiecības. Mēneša sākumā pie Jums atnāks apziņa, ka kaut kas Jūsu mīlas frontē ir jāmaina, bet aprīļa vidū būs jūtama liela kaisle, pie tam ne tikai gultā, bet visā, kas saistīts ar Jūsu privāto dzīvi. Mēneša beigās nāksiet pieņemt kādu ļoti svarīgu lēmumu.

ZIVIS

Brīvās Zivis aprīlī gaida satuvināšanās ar tiem, ar kuriem agrāk viņām bija grūti atrast kopīgu valodu. Liela iespējamība, ka kaut kādi notikumi apvienos Jūs ar kādu no šiem cilvēkiem, un Jūs viens uz otru paskatīsieties ar svaigu skatu, kā rezultātā izrādīsies, ka Jums ir diezgan daudz kopīgā. Iespējams, ka tādā gadījumā radīsies abpusējas simpātijas, bet tur jau arī no romāna vairs nav tālu. Ja esat precējušies, tad šajā mēnesī Jums diezgan bieži nāksies piekāpties savai otrajai pusītei un rūpēties par viņas psiholoģisko komfortu. Jūsu jūtīgā attieksme pret laulāto padarīs Jūsu laulību vēl stiprāku, bet Jūs paši sapratīsiet, ar ko tad īsti kopā dzīvojat. Mēneša sākumā daudz kas būs atkarīgs no Jūsu prasmes redzēt ar sirdi, bet aprīļa vidū nav izslēgts neliels seksuāls sasprindzinājums, ar kuru Jūs noteikti tiksiet galā. Mēneša beigās nav vērts atgriezties pie tā, ko Jūs domās jau sen piekritāt uzskatīt par tālu pagātni.

 

Leave a Comment