Apzināti pareģojoši sapņi kā vārti uz garīgo atmodu

Ļaujiet man pievērst jūsu uzmanību nepārprotamajai lietai. Ja es jums teicu, ka tagad, kad lasāt šīs rindas, jūs faktiski esat aizmiguši, jūs, iespējams, būtu domājis, ka es esmu traks.

Jūs neguļat, jūs koncentrējaties uz lasīšanu un jūs arī apzināties savu apkārtni. Jūs varat redzēt mēbeles savā istabā, dzirdēt putnus no tuvējā meža. Jūs arī apzināties savas domas un emocijas. Kā var teikt, ka tu pašlaik guli?

Protams, tu, tāpat kā visi pārējie, naktī gulēja. Jā, reizēm jūs sapņojat, kad jūs gulējat, bet, kad nāk diena, jums nav miega. Tātad, kā tu vari redzēt sapņus?

Jūs iedomāties visu pasauli ap jums

Es uzskatu, ka jūs guļat ne tikai naktī, bet arī dienas laikā. Es uzskatu, ka jūsu pašreizējā apziņas stāvoklī jūsu vislielākā ilūzija ir tāda, ka jūs domājat, ka jūs nedzīvojat. Es uzskatu, ka jūsu pašreizējā esamībā jūsu vislielākā ilūzija ir tad, kad jūs domājat, ka esat nomodā. Es redzu, ka jūsu pašreizējā apziņas stāvoklī esat aizmiguši, un tagad jūs esat aizmiguši, un tas, ko jūs redzat un dzirdat, ir daļa no jūsu miega.

LASI ARĪ: 3 lietas, kuras jūs nekad nepanesat attiecībās, saskaņā ar jūsu Zodiaka zīmi

Jūsu nakts miega laiks atšķiras no jūsu ikdienas gulēšanas tikai tad, ja jūsu sapņi ir mazāk aktīvi naktī. Dienas laikā jūs pārstāvat visu apkārtējo pasauli un aktīvi piedalīsieties šajā sapnī. Jūsu personīgā vēsture notiek šajā pasaulē, un identificēšana ar šo pasauli veido jūsu personību.

Šobrīd jūs sapņojat, ka kā daļu no jūsu personīgā stāsta jūs lasāt šīs rindas, identificējot sevi ar garīgā meklētāja lomu, un jūs esat sašutuši par to, ko jūs faktiski lasāt.

Var rasties jautājums: „Kāpēc es uzstāju, ka tu tagad guli un redzi sapni?”. Nu, no apziņas stāvokļa, ko es saucu par modrību, es redzu, ka būtībā jūs esat aizmiguši, jūs ticat sev kā atsevišķam „es”, jūs esat jūsu prāta ieslodzītais.

Jūs neesat

Kas ir pierādījums man teikt, ka jūs tagad esat aizmiguši, un kā sapņu valsts pilsonis, vai jūs redzat sapni, ka jūs nedzīvojat?

Tas ir tāpēc, ka jūs neesat. Klātbūtne nozīmē, ka jūs esat pilnībā piesardzīgs, uzmanīgs un apzināts. Lai ko jūs darītu, jūs to darāt pilnībā apzināti, visu uzmanību pievēršot šai konkrētajai darbībai.

Vai jūs nekautrējaties paziņot, ka jūs esat klāt katrā dzīves mirklī?

Ko nozīmē nomodā? Tas viss notika ar mums, ka mēs nonācām pie brīža darbības, kādā brīdī mūsu dzīvē. Mums skaista ainava, saulriets, skaists mākslas darbs, mūzikas ritms.

Var gadīties, ka mēs vienkārši zaudējam mierīgā mirkļa klusumā. Identifikācija ar formām kādu laiku tiek vājināta, un šobrīd mēs varam piedzīvot pilnīgi citu apziņas stāvokli.

avots: esotericblog

COMMENTS

Leave a Comment