Aromterapija un bagātība: kādas smaržas piesaista naudu

Pačūlija. Šī eļļa tiek uzskatīta par vienu no spēcīgākajiem magnētiem naudas enerģijas piesaistīšanai. Pačūlijas eļļas izmantošana piesaista finanses un paver visus ceļus, kas ved uz bagātību.

Muskatrieksts. Šis aromāts palīdz tikt galā ar bailēm un nedrošību, kā arī nenokļūt manipulatoru ietekmē, kas traucē sasniegt mērķi biznesa jomā.

Baziliks. Smaržīgā eļļa attīra prātu un palīdz noskaņoties pozitīvajam, pateicoties kam var droši iet pa bagātības un labklājības ceļu, nepievēršot uzmanību kaitinošiem pārpratumiem.

Apelsīns. Eļļa dos pārliecību un piepildīs dienu ar jēgu, neļaujot padoties, saskaroties ar šķēršļiem un nepatikšanām. Arī apelsīnu eļļa piesaista veiksmi.

Lasi arī: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: daudzus sagaida pārsteigumi!

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: nāksies paļauties tikai uz saviem spēkiem!

Laurels. Piesaistīt naudu ar lauru ēteriskās eļļas palīdzību nav grūti. Laurels tiek izmantots arī drosmīgu ideju īstenošanai, kas tuvākajā nākotnē nesīs peļņu.

Piparmētra. Šo eļļu mīl nauda, ​​un to izmanto tieši, lai piesaistītu dzīvē finanšu plūsmas.

Sandales. Šī koka eļļa palīdz piesaistīt naudu, bet tās iedarbība sākas pēc kāda laika. Pastāvīga sandalkoka izmantošana palīdz pārvarēt visas grūtības un atkal un atkal kļūt par likteņa mīļāko.

Priede. Ēteriskā eļļa palīdz piesaistīt naudu un stabilitāti uz ilgu laiku un nebaidīties no krīzēm.

Salvija. Šī aromāta izmantošana ļaus atrast jaunus veidus, kā nopelnīt un nepalikt bez naudas pat grūtos laikos.

Ilang-ilang. Aromāts palīdz ne tikai nopelnīt, bet arī atrast pareizos sakarus, noderīgas paziņas un attīstīties biznesa vidē, atrodot labus sadarbības partnerus.

Kasija. Šī eļļa palīdz “atsaldēt” finanšu plūsmas un tikt galā ar krīzi.

Citronzāle. Eļļu izmanto, lai aizsargātos pret laupītājiem un zagļiem. Aromāts palīdz noskaidrot slepenos ienaidniekus un nepārskaitīt tiem uzkrāto naudu, tādējādi palielinot naudas plūsmas un  saglabājot finanses drošībā .

Citronu. Citronu ēteriskā eļļa ļauj ātri pārdot preces un atrast izdevīgus noieta tirgus jūsu produktiem.

Katra aromātiskā eļļa var palīdzēt, bet jums tā ir jāizmanto saprātīgi. Burtiski daži pilieni uz drēbēm, maciņa un pat  bagātības talismans palīdzēs piesaistīt to, ko vēlaties, ja ticat un nepadodieties pie mazākajiem šķēršļiem.

Leave a Comment