Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 14. līdz 20. augustam: nāksies paļauties tikai uz saviem spēkiem!

Zvaigžņu ekspertu padomi palīdzēs tikt galā ar grūtībām finanšu sektorā un atrast veidu, kā palielināt uzkrājumus. Nākamās nedēļas finanšu zvaigžņu prognozē katrs zvaigžņu zīmes pārstāvis atradīs sev noderīgus ieteikumus.

Planētu aktivitāte augusta otrajā pusē būs ārkārtīgi vāja, taču ir svarīgi atcerēties, ka Merkurs šobrīd ir ļoti spēcīgs. Zvaigžņu ekspertu ieteikumi ļaus jau iepriekš sastādīt skaidru rīcības plānu. Eksperti iesaka paļauties ne tikai uz debess ķermeņu labvēlību, bet arī uz saviem spēkiem. Šajā gadījumā būs vieglāk gūt finansiālus panākumus un novērst naudas aizplūšanu. Daudzi no mums varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Auns

Nedēļas sākums solās būt nedaudz mierīgs. Venēra negatīvi ietekmēs Aunu pašsajūtu un noskaņojumu, tāpēc viņiem būs svarīgi pievērsties darbam pie savas iekšējās harmonijas. Iekšējās harmonijas atrašana ļaus tikt galā ar iekšējām pretrunām, kas labvēlīgi ietekmēs naudas lietas. Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem atdot visus spēkus, lai pabeigtu lietas, tostarp finansiālus.

Vērsis

Šajā periodā Vērsis, visticamāk, spēs piesaistīt naudas veiksmi un palielināt kapitālu. Viņiem veiksies ar naudu. Zvaigznes un planētas būs labvēlīgas, tāpēc daudzas problēmas atrisināsies viegli, īpaši, ja Vērsis uzskatīs, ka viņiem nav no kā un no kā baidīties. Zvaigžņu ekspertu iesaka nedēļu sākt nevis ar virsotņu iekarošanu, bet gan ar sistemātisku kāpienu, nesteidzoties.

Lasi arī: Numeroloģija: kā aprēķināt savas bīstamās dienas

Lasi arī: Numeroloģija: kā noskaidrot veiksmīgākos dzīves periodus pēc dzimšanas datuma

Dvīņi

Aukstais aprēķins ļaus Dvīņiem sasniegt finansiālo stabilitāti. Šīs zīmes cilvēki jāaktivizē otrdien-trešdien. Tieši šajā periodā finanšu darījumi būs visveiksmīgākie. Šis ir ārkārtīgi pozitīvs laiks, un, ja to izmantosi saprātīgi, tad finansiālā situācija aizejošajā 2023. gada vasarā tikai uzlabosies. Jūs varat veidot pamatu nākotnes uzvarām vai labot pagātnes kļūdas.

Vēzis

Zvaigžņu eksperti Vēzim iesaka koncentrēties uz to, kas sagādā prieku. Pozitīva attieksme palīdzēs jums atrast veidu, kā tikt galā ar daudzām grūtībām un izkļūt par līderiem no jebkuras neskaidras situācijas. Svarīgi Merkura spēku izmantot savā labā, kas nozīmē, ka spēku kāpums ir jāvirza pretrunīgi vērtēto finanšu un darba jautājumu risināšanā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment