Astroloģiskā prognoze septembrim: atbrīvošanās no enerģētiskās bagāžas!

Kā jau minēts vairāk nekā vienu reizi, 2018. gads patiešām ir brīnišķīgs gads. Šis ir īstais gads konsolidācijai, tas ir gads, kas lēnām un metodiski jāpārvieto un jādomā par to, kas patiešām sniedz jūsu dzīvei nozīmi.

Lasi arī: Jūs nožēlosiet, ja jūs izšķirsieties ar šīm Zodiaka zīmēm!

Septembris turpinās aptvert šo tēmu, it īpaši 09/09 un Jauno Mēnesi Jaunavā, kas arī ietilpst 9. vietā.

09/09 un Jauns Mēness palīdzēs jums atkāpties un skaidri paskatīties uz lietām. Kopā šie enerģijas avoti palīdzēs jums saprast, kas ir mākoņains un nenoteikts.

Šī jaunā noskaidrotā skaidrība ļaus jums justies nomodā un būt pārliecinātiem. Šī skaidrība var arī palīdzēt izdziedināties un palīdzēs jums pieskaņoties jūsu prāta, ķermeņa un dvēseles gudrībai.

No 16. līdz 18. septembrim Urāns, inovāciju planēta, sacelšanās un pārmaiņas, kā arī Marss, motivācijas planēta, darbība un iekšējā karavīra atrašana, izpilda “intensīvo deju”, kas ilga no 2018. gada maija.

Šī Urāna-Marsa enerģijas galīgā aktivizēšana palīdzēs jums motivēt un iedvesmot jūs veikt jebkuru darbību.

Marss un Urāns ir lidojoša kombinācija, taču kopš maija viņi ir devuši mums lielu izaugsmi un daudzas iespējas izmantot mūsu autentisko “es”.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Ja mēs vēlamies justies brīvībā, ja mēs patiešām vēlamies piecelties, atrastu mūsu iekšējo karavīru un pieprasīt laimīgu dzīvi, mums ir jāuzklausa mūsu patiess sevis un jāmācās ievērot patiesību, kas ir mūsu sirdī.

22. septembrī mēs sagaidām ekvinokciju, kas novedīs pie enerģijas izmaiņām, kas tiks atspoguļotas dabā.

Pēc tam, 24. septembrī, būs Pilns Mēness, kas notiks ugunīgā Auna zīmē. Tas būs spēcīgs pilnais mēness, kura laikā visums mūs liks rīkoties.

Avots

Leave a Comment