Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Dvēseles dziļumos mēs zinām, ka piesist pie koka vai nospļauties pār kreiso plecu nav nopietni, taču tik un tā turpinām ievērot šos vienkāršos rituālus. Un patiesi, tas nevienam nenāks par ļaunu! Veiksme nevar paiet jums garām, jo jūs signalizējiet par savu klātbūtni visiem iespējamiem veidiem. Galu galā jums noteikti laimēsies un jūs vinnēsiet džekpotu.

Jūsu priekšā ir astoņas pārbaudītas pazīmes, ka pavisam drīz pie jūsu durvīm pieklauvēs veiksme.

Sikspārņi bēniņos

Parasti, kad cilvēki ziņo, ka viņu mājokļa bēniņos ir ieviesušies sikspārņi, viņi tajā nesaskata neko patīkamu un iespējami ātrāk vēlas tikt vaļā no nelūgtajiem ciemiņiem. Viņi nenojauš, ka šie dzīvnieki nes veiksmi. Patiesībā, ja sikspārņi ir izlēmuši iemitināties jūsu mājokļa iekšienē, tā ir laba zīme. Viņiem šī vieta ir iepatikusies labās, pozitīvās enerģijas dēļ. Bet tas nozīmē, ka laime un Vese***a arī nepaies garām jūsu miteklim.

Lasi arī: Par piecus gadus vecas meitenītes seksuālu izmantošanu aiztur viņas tēvu

Kad niez auss

Tiek uzskatīts, ka tad, ja auss deg vai niez, tajā brīdī kāds par jums runā nepatīkamas lietas. Kurā pusē jūs jūtat niezi? Patiesībā – ja niez kreisā auss, jums ir neaprakstāmi paveicies. Citi cilvēki patiešām runā par jums, taču tikai labā ziņā. Tas nozīmē, ka drīzumā jūs gaida laimīgas romantiskas attiecības vai stipras draudzības sākums.

Turpini lasīt nākamā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment