Atbrīvoties no ziemas sārņiem. Trīs dienu atslodzes plāns

Jānopērk 2 kg apelsīnu, 1 kg greipfrūtu, 0,5 kg citronu un – pudele minerālūdens. No augļiem spiež sulu, jauc kokteiļus (bez cukura un medus), pēc vajadzības atšķaidot tos ar minerālūdeni, un dzer visas dienas laikā. Stingrāku barību – ne grama! Bet no dzērieniem vēl ļoti ieteicama zaļā tēja.

Pēc šā diētiskā varoņdarba jau nākamajā dienā būs jaušams spēku pieplūdums, uzlabosies sejas krāsa un garastāvoklis. Pēc tam – pats īstākais laiks pāriet uz 3 dienas ilgu jūras produktu diētu.

Dienas deva:
* ananass, 50 g rupjmaizes, 20 g dabīgās rūgtās šokolādes vai tasīte kakao bez piena, viena porcija salātu no zaļajiem un sarkanajiem dārzeņiem ar ēdamkaroti olīveļļas un 3 porcijas zupas.

Zupu gatavo:

* mikserī sasmalcina tomātu un sarkano papriku. Uzvāra 2 litrus ūdens, ieliek tomāta un paprikas biezeni un vāra 10 minūtes (var pievienot 1/3 tējkarotes sāls un nedaudz piparu). Sajauc 300 g notīrītu garneļu, 300 g sīki sagrieztu zivju (jebkuru), 300 g notīrītu un sagrieztu kalmāru.

Maisījumu ieliek verdošajā sakņu buljonā un vāra precīzi 40 sekundes. Tad noņem no uguns un pārsedz ar dvieli.

Visu apēd 3 reizēs dienas laikā. Var dzert zaļo tēju, bet nedrīkst lietot dažādus saldinātos dzērienus.

Lasi vēl: Trīs unikālas receptes, kuras palīdzēs uzlabot metabolismu

No veģetārajiem ēdieniem ārpus jebkuras konkurences ir putras, kas, kā zināms, dod ne tikai lielu labumu Vese***ai, bet arī palīdz organismam attīrīties no sārņiem. Putras 3 dienu ēdienkartē ieteicamāk saplānot šādi:

pirmā diena: 500 g vārītu rīsu, salāti no svaigiem dārzeņiem ar konservētām pupiņām un kukurūzu, ēdamkarote augu eļļas, 80 g rupjmaizes. Desertā 10 žāvētas aprikozes, 2 banāni;

otrā diena: 400 g vārītu griķu, salāti, eļļa, maize – kā iepriekšējā dienā. Desertā 10 žāvētas plūmes un 2 āboli;

trešā diena: 400 g vārītu grūbu, bet viss pārējais – kā iepriekš. Desertā 25 g šokolādes un 2 apelsīni.

Leave a Comment