Atceraties pasaules slavenās Siāmas dvīnes? Lūk, kā viņām klājas šodien un kam nācies doties cauri dzīves laikā

Ķermeņa uzbūve

Abas māsas dala vienu rumpi. Turklāt abām meitenēm ir katrai savi dzīvībai nepieciešamie orgāni: sirds, kuņģis, mugurkauls, muguras smadzenes un plaušas.

Kontrolēšana

Meitenes ir iemācījušās kontrolēt savu ķermeni. Katra ir atbildīga par savas ķermeņa daļas kustībām – gan roku, gan kāju.

Pieaugšana

Tas ir viens no vissarežģītākajiem posmiem cilvēka dzīvē. Viņas kopā mācījās rāpot un pēcāk staigāt. Visgrūtāk bija iemācīties koordinācijas.

Īpaša gaita

Britānija sniedz priekšroku staigāšanai uz pirkstgaliem, bet Ebijai patīk staigāt uz pilnas pēdas.

Atdalīšana

Ār*ti apgalvo, ka neviena no meitenēm nespētu izdzīvot, ja viņas censtos atdalīt. Tādēļ vecāki ļoti ātri atmeta šādu domu.

Filma

Kanāls “TLC” uzņēma par abām māsām dokumentālo filmu. Tolaik abām meitenēm bija vien 16 gadi. Vēlāk to pārveidoja par realitātes šovu.

Koordinācija

Meitenes tik veiksmīgi iemācījušās kontrolēt savu ķermeni, ka viņas ne ar ko neatpaliek no citiem cilvēkiem.

Automobiļa vadīšana

Meitenes visus eksāmenus kārtoja divas reizes. Viena māsa seko līdzi visam tam, kas nepieciešams auto vadīšanai no labās puses, bet otra kontrolē visu kreiso vadības pusi.

Uzskati un gaume

Abas meitenes ir ļoti dažādas, jo viņām krasi atšķiras uzskati un gaume. Ja kosmētiku katra var izvēlēties tādu, kādu grib, tad apģērba ziņā nepieciešams rast kompromisu.

Atšķirības

Ebijai ļoti patīk matemātika, bet Britānija labprāt pievēršas filoloģijai.

Augstākā izglītība

Meitenes Betelas Universitātē ir ieguvušas divus diplomus. Pašlaik viņas pasniedz matemātiku sākumskolā. Alga viņām tiek maksāta viena, jo viņas pilda viena cilvēka pienākumus.

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Ģimene

Meitenes atzīst, ka vēlētos reiz ar kādu iepazīties un nākotnē izveidot ģimeni.

Paparacī

Meitenes jau sen iemācījušās mīlēt savu ķermeni un sadzīvot ar to, taču nemitīgie paparacī uzbrukumi tiešām ir ārkārtīgi kaitinoši un nomācoši.

Kā redzat – māsas Henselas ir tikušas galā ar tik ļoti sarežģīto uzdevumu, kuru viņām lēmis liktenis.

Avots: ofigenno.com

Leave a Comment