Atceries Leo no seriāla “Amulets”? Paskaties, kā viņš izskatās tagad!

Leo-Wyatt-charmed-and-the-secret-circle-38405034-633-480

Ja Tu spēj atsaukt atmiņā savulaik tik populāro kulta seriālu “Amulets” (Charmed), tad Tu noteikti atceries arī Paiperes “sirdsāķīti” un vēlāk arī vīru – Leo, kuru atveidoja izskatīgais aktieris Braiens Krauze (Brian Krause), un Tu noteikti vēlies zināt, kā viņš pa šiem gadiem ir mainījies! 

Savu pirmo lomu viņš ieguva 1989. gadā kā students TV seriālā “TV 101”, taču plašu atpazīstamību viņš ieguva tieši ar Leo lomu seriālā par trīs māsām raganām “Amulets”, kurā viņš atveidoja “gaismas glabātāju”. Pēc tam viņš ir piedalījies dažādās filmās un TV šovos, kā arī ierunājis video spēļu tēlus.

Lai gan populārajā seriālā “Amulets” viņš bija kopā ar vidējo māsu Paiperi, kuru atveidoja aktrise Hollija Marija Kombsa , reālajā dzīvē viņam bija romantiskas attiecības ar Alisu Milano , kura seriālā “Amulets” atveidoja jaunāko māsu Fēbi, taču šis attiecības nebija ilglaicīgas. Krauze ir bijis precējies un viņam ir viens bērns. Savos 47 gados viņš neizskatās sliktāk kā seriāla laikos, tikai sejā var manīt vairāk vīrišķības un, manuprāt, viņš nedaudz sāk atgādināt slaveno Džeimsa Bonda atveidotāju Danielu Kregu.

Šķir lapu tālāk, lai apskatītos, kā Leo lomas atveidotājs izskatās tagad

Leave a Comment