Beidzot atklāts, kurš no dzimumiem visvairāk melo

Aptaujā noskaidrots, ka vīrieši ir godīgākais dzimums, bet sievietes mēdz samelot par slimošanu, lai atprasītos no darba, pārkāpj diētas norādījumus vai arī izdomā attaisnojumus, lai izvairītos no satikšanās.

Lai arī tas par sievietēm neko labu neliecina, viss tomēr nav tik slikti. Sievietes mēdz samelot arī tāpēc, lai neaizskartu kāda cita cilvēka jūtas.

Aptaujā Lielbritānijā piedalījās vairāk nekā 2100 cilvēku, lai noskaidrotu, kurš no dzimumiem – sievietes vai vīrieši – vairāk melo, kad runā par darbu, veselību un attiecībām.

Piemēram, 39% aptaujāto sieviešu ir melojušas par Vese***as problēmām, lai atprasītos no darba, taču vīriešu vidū šādi ir rīkojušies 37% aptaujāto.

Viena trešdaļa sieviešu (33%) atzina, ka ir pārkāpušas diētas nosacījumus, nevienam to nesakot, salīdzinājumā ar 23% vīriešu.

Attiecību jomā 37% sieviešu un 27% vīriešu ir izdomājuši viltus attaisnojumus, lai tiktu prom no randiņa.

Tomēr pētījums pierāda arī to, ka ne vienmēr godīgums ir labākā pieeja. Sešas no 10 sievietēm (60%) un tikai 43% vīriešu teiktu, ka viņiem patīk dāvana, ja patiesībā nepatīk. 

Aptaujā arī noskaidrots, ka, kļūstot vecākiem, cilvēki arī kļūst godīgāki, it īpaši attiecībās.

Dažos jautājumos abu dzimumu godīguma rādītāji bija līdzīgi. 35% sieviešu un vīriešu kādreiz ir pateikuši, ka jau ir ceļā, lai arī vēl nebija izgājuši no mājas. Tāpat 58% no abiem dzimumiem atzīst, ka vienmēr ir godīgi pret saviem vecākiem, savukārt 72% vienmēr ir godīgi pret savām otrajām pusītēm.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment