Vai atceries Gomesu no seriāla “Adamsu ģimene”? Lūk, kāda izvērtās viņa dzīve pēc seriāla!

gomez-addams-raul-julia-18322089-1366-768

Ja arī Tu biji melnā humora cienītājs un skatījies 90. gados tik populāro seriālu “Adamsu ģimene” (“The Addams Family”), tad Tu noteikti atceries šīs ģimenes galvu – atraktīvo Gomesu Adamsu (Gomez Addams), kuru atveidoja puertorikāņu izcelsmes amerikāņu aktieris Rauls Džūlija (Raul Julia).

Viņš savu karjeru sāka puertorikāņu ceļojošajā teātrī, kur arī sāka apsvērt domu par aktiermeistarības studijām Eiropā, taču viņš ieguva vajadzīgos kontaktus un viņam piedāvāja darbu Ņujorkā, uz kurieni tad viņš 24 gadu vecumā arī aizdevās, tieši ziemas vētras vidū.

Iesākumā viņš strādāja dažādus darbus, lai varētu nosegt savus izdevumus, taču viņa uzsmaidīja veiksme un viņam bija iespēja kļūt par pilna laika aktieri Brodvejā. 1978. gadā viņš piekrita “Drakulas” (“Dracula”) lomai, kas viņam bija kā radīta.

90. gados viņš ieguva lomu seriālā “Adamsu ģimene”, kas, bez šaubām, arī bija viņam kā radīta, jo viņš tik ļoti iejutās tēlā, ka to noteikti nevarēja nepamanīt, taču 1994. gadā Gomeza lomas atveidotājs saindējās ar suši, bet, tā kā viņam dažus mēnešus iepriekš bija bijusi vēdera operācija, tas pēc kāda laika noveda pie letālām sekām – 54 gadu vecumā viņš šo pasauli atstāja.

Šķir nākamo lapu, lai redzētu, kā Gomesa lomas atveidotājs pavadīja savus pēdējos dzīves gadus 

Leave a Comment