Lai tu beidzot zinātu – pareizā kārtība, kādā jāuzklāj meikaps

makeup_order

Ja tu esi kaut vai mazliet līdzīga mums, tad tu arī no rīta kosmētiku uzklāj autopilotā, nedomājot par pareizu secību.

Bet, ja tu vēlies, lai būtu pēc iespējas mazāka iespējamība sabojāt visu savu rīta mākslas darbu, mēs tev piedāvājam ceļvedi tajā, kā pareizi pēc klātas uzklāt meikapu.

Protams, ja kādas no šeit minētajām lietām tu neizmanto, tad to soli vienkārši izlaid un pārej pie nākamā.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu pareizo meikapa klāšanas secību! 

1. Praimeris vai mitrinātājs

Izvēlies vienu (abus nevajag) – pat mazākais losjona daudzums praimeri var padarīt neefektīvu. Neesi pārliecināta, kuru izvēlēties labāk? Ja tev ir sausa āda, izvēlies mitrinātāju, bet, ja eļļaina – tad izvēlies praimeri.

2. Acu kosmētika

Acu ēnas, laineris, skropstu tuša – tieši šādā secībā. Ja visu ievērosi šādā secībā, kādas kļūdas gadījumā būs viegli to labot, neizbojājot pārējo miekapu.

3. Tonālais krēms un tad konsīleris

Uzklāj plānu tonālā krēma kārtu un pēc tam pēc vajadzības uzklāj konsīleri. Tādā veidā tu izmantosi pēc iespējas mazāk kosmētikas.

4. Bronzeris (ja tādu lieto) un vaigu sārtums

Bronzeris tiek izmantots, lai siltinātu tavu seju, bet vaigu sārtums vaigiem piešķir maigu rozīgu toni. Sākumā uzklāj bronzeri – uz pieres, deguna apakšdaļā un vaigu kaulu augšpusē – pēc tam uzklāj vaigu sārtumu, lai sabalansētu toni.

5. Lūpas

Noteikti izmanto lūpu zīmuli, kas ne tikai padarīs lūpas vizuāli lielākas, bet arī pasargās lūpu krāsu no izplūšanas.

Lasi arī: 5 grima varianti, kas piestāv melnai kleitai

6. Uzacu zīmulis vai gels

Ļauj pēdējam meikapa uzklāšanas solim būt izvēlei par to, kādām ir jāizskatās tavām uzacīm. Ja tev ir dabīgāks izskats, izmanto uzacu gelu, lai uzacis vienkārši stāvētu vietā, bet, ja tev ir nepieciešamība pēc kā tumšāka vai izteiktāka, izmanto uzacu zīmuli.

Avots: purewow.com

Leave a Comment