Ātrās ēdināšanas restorāns Rīgā apbēdina mazu bērnu līdz asarām

McDonald’s Corporation ir pasaulē lielākā ātrās ēdināšanas ķēde, kas katru dienu apkalpo 50 miljonus klientu. McDonald’s galvenokārt pārdod hamburgerus, siera burgerus, cāļa produktus, frī kartupeļus, brokastu ēdienus, bezalkoholiskos dzērienus, kokteiļus un saldos ēdienus.

Kā raksta sašutusī māte portālā sūdzības.lv, McDonald’s 10 happymeal pasūtījumā neesot bijusi nevien rotaļlieta un salmiņi.

Viņa izklāsta situāciju sīkāk un cik ļoti viņas bērns ir bijis apbēdināts, neatrodot happymealā rotaļlietu, kura pasūtījumā tika atzīmēta:

Mēs šodien (15.11.2023)pasūtijām 10 happymelus un pasūtot bolt food atzīmējām rotaļlietu, bet piegādei atnākot tās rotaļlietas nemaz nesaņēmām, arī nebija salmiņi dzērieniem. Mēs visi bijām ļoti vīlušies. Pievienotajām bildēm ir redzams kad atzīmējam rotaļlietu, bet to nevienā happymeal to nesaņēmām. Mēs ļoti vēlētos atlīdzību par bērnu lielajām bēdām.

Lasi arī:Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Māte arī pievienoja bildes, kurās ir redzams, ka rotaļlieta ir atzīmēta pasūtījumā, līdz ar to ir neizpratnē, kāpēc tā nav ielikta, vai kur tā palikusi.

Leave a Comment