Atrasts dusmīgs kucēns, kurš nesmaidīs, neatkarīgi no tā, cik daudz viņu mīļosi!

Īgnais suņuks kļuva ārkārtīgi populārs internetā pēc tam, kad viņa labākā bilde tika ievietota vietnē Reddit un ātri saņēma 2 miljonu skatījumu.

Komentētājiem ātri iepatikās 5 mēnešus vecais Ērls, un viņi ātri sāka izgatavot dažādas komiskas bildes ar šo četrkājaino draugu, kā arī pielīdzināja viņu Samuelam Lī Džeksonam.

PAY-Grumpy-Earl-the-dog

Kāds lietotājs vārdā „grundo1561” atzina, ka šis suns izskatās tā, it kā viņš maksātu nodokļus,

Kāds cits lietotājs komentēja:, „Uzdrīksties man vēl vienu reizi pateikt „ķer kociņu”.

PAY-Grumpy-Earl-the-dog (3)

Jaunais suņa īpašnieks, 25 gadus vecais Dereks Blūmfīlds, ir nolēmis dalīties ar jaunām suņa bildēm, lai pierādītu, ka Ērls ir jaunais īgnā kaķa sāncensis.

Dereks atzīst, ka par spīti Ērla īgnajai sejai, viņš ir ļoti draudzīgs pret cilvēkiem un citiem suņiem. Viņa dīvaino sejas izteiksmi veido nepareizais sakodiens.

Viņa šķirne – bīgla un mopša krustojums – ir galvenais iemesls viņa izskatam.

PAY-Grumpy-Earl-the-dog (2)

Neņemot vērā viņa sejas izteiksmi, viņš ir tieši tāds pats suns kā pārējie, viņam patīk ēst gardumus, sauļoties, ķert bumbiņas parkā.

Dereks saka, ka Ērlam šis īgnais skatiens piemīt jau no pirmās dienas un, kā minējis veterinārārsts, viņš ir tikpat vesels kā jebkurš cits kucēns.

„Viņš ir vismierīgākais un visapmierinātākais kucēns, kādu mēs esam redzējuši. Kad viņš kaut ko vēlas, viņš atnāk pie mums un mierīgi apsēžas pie kājām, skatoties uz mums tik ilgi, kamēr mēs viņam pajautāsim īsto jautājumu. Tad viņš paluncinās asti, ja būsim sapratuši, ko viņš vēlas.”

PAY-Grumpy-Earl-the-dog (1)

„Viņš pastāvīgi cenšas kādam no mums pielauzties, mēs parasti par to smejamies, jo viņam ir tik īgna sejas izteiksme. Viņš ir tētuka puikiņš un dažkārt viņam patīk apcelt mammu.”

Cilvēki bieži vien ievēro, cik smieklīga sejas izteiksme piemīt šim kucēnam un parasti pienāk klāt viņa saimniekiem, izsakot komplimentus, „cik viņš ir mīļš”, „vai viņš vienmēr ir tik īgns?”, parasti tiek kombinētas šīs divas frāzes.

„Mēs bijām pārsteigti, cik ātri Ērls kļuva populārs internetā. Visvairāk mums patika bildes, kurās Ērls tika salīdzināts ar slaveniem cilvēkiem.”

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment