Attiecību horoskops – iemesli, kuru dēļ šķiras dažādi zodiaka zīmju pārstāvji

AUNS

Radot ģimeni, Auniem ir ļoti grūti iemācīties saprasties ar savu partneri, kā arī rast kompromisus. Auni izrāda nepacietību un stūrgalvību, kā arī ļoti ātri “iekarst”. Par galveno konfliktu iemeslu parasti kļūt pašu Aunu egoisms, bet pirmā plaisa attiecībās rodas tad, kad Auni sāk nerēķināties ar sava partnera domām un interesēm.

VĒRSIS

Vērsis ir visnotaļ harmoniska zīme laulību un ģimenes ziņā, tomēr harmonija viņiem ir nepieciešama ne tikai attiecībās, bet arī jautājumos, kas skar finansiālo sfēru. Ja Vēršu un viņu partneru materiālais stāvoklis ir nestabils, tad Vēršiem vispār tiek rekomendēts neiestūrēt laulības ostā, jo tieši finansiālās problēmas ir tās, kas var sašķelt Vēršu ģimeni.

DVĪŅI

Dvīņiem ir vajadzīga patstāvīga saziņa ar draugiem un paziņām, kuru lokā, protams, ietilpst arī pretējā dzimuma pārstāvji. Tas var kļūt par Dvīņu otrās pusītes greizsirdības iemeslu. Noteikti nevajadzētu uzreiz domāt, ka Dvīņi ir izteikti mīlas piedzīvojumu meklētāji, taču viņu dabas dotā komunikablitāte patiešām palielina intīmo sakaru riskus, tāpēc visbiežāk plaisa viņu attiecībās ar otro pusīti rodas tieši šī iemesla dēļ.

VĒZIS

Šī zīme ir saistīta ar dzimtas saknēm, mājām un ģimeni, kas ne vienmēr spēlē pozitīvu lomu. Par saspīlējuma iemeslu attiecībās var kļūt, piemēram, konflikts ar otrās pusītes radiniekiem, dzīvošana kopā ar vecākiem un radinieku iejaukšanās attiecībās.

LAUVA

Šī zīme ir saistīta ar bērniem, tāpēc par konflikta iemeslu Lauvas ģimenē bieži vien kļūst tieši bērni – piemēram, bērnu audzināšanas metodes. Arī bērnu atsvešināšanās var kļūt par attiecību plaisas iemeslu. Vēl Lauva ir saistīta ar baudas un izklaides sfēru, kas var būtiski samazināt pienākumu un atbildības apziņu pret savu ģimeni, kā arī novest līdz krāpšanai.

JAUNAVA

Jaunava ir saistīta ar pienākumiem, darbu un veselību. Darba un finansiālie jautājumi (kam un cik daudz ir jāpelna) bieži vien rada nesaskaņas viņu attiecībās ar otro pusīti. Vēl vienu lomu spēlē rūpes par savu veselību, otrās pusītes kaitīgie ieradumi bieži vien ļoti kaitina Jaunavu.

SVARI

Svaru šķiršanās iemesli ir ļoti banāli un prozaiski, šie emocionālie “sprādzieni”, strīdi, skandāli, meli un krāpšana. Pašiem Svariem ir ļoti svarīgi, lai partneris spētu iziet uz kompromisiem un atrisināt strīdus situācijas pēc iespējas mierīgāk, nerīkojot nekādas vētrainas scēnas

SKORPIONS

Iespējams, ka tieši Skorpioni ir radījuši priekšstatu par to, ka laulību dzīvē sekss kļūst garlaicīgs un nav iespējams izbēgt no tā, ka otrs kļūst mazāk seksuāli pievilcīgs. Krāpšana – visnotaļ biežs šķiršanās iemesls šo cilvēku attiecībās, tomēr arī paši Skorpioni var būt pārlieku aizdomīgi pret saviem partneriem.

STRĒLNIEKS

Brīvību mīlošais Strēlnieks laulībā bieži vien izskatās mierīgs, taču tas ir ļoti mānīgs iespaids. Ja arī viņu ģimenes dzīve no malas var likties visnotaļ labvēlīga, tad tas nebūt nenozīmē, ka Strēlnieks šajā laulībā ir laimīgs. Bieži vien viņš savā ģimenes dzīvē redz tikai ikdienas rutīnu, viņam paliek garlaicīgi un viņi sāk meklēt jaunas izjūtas ārpus attiecībām, kas var kļūt par šo attiecību izjukšanas iemeslu.

MEŽĀZIS

Šī ir izteikta karjeras zīme. Attiecības var kļūt par šķērsli karjerai un bieži vien Mežāžiem šajā plānā nākas izdarīt ļoti sarežģītu izvēli, tomēr daudziem Mežāžiem ir daudz vieglāk sasniegt panākumus, ja viņiem ir uzticama un spēcīga aizmugure, bet tur viss ir atkarīgs no viņu otrās pusītes – vai tā šīs zīmes pārstāvi atbalstīs. Neapmierinātība no partnera puses izsauks diskomfortu ambiciozajā Mežāzī, kas arī bieži vien kļūst par iemeslu tam, kāpēc viņu attiecības izjūk.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem laulība simbolizē kaut kādu šauri rāmi, kurā viņiem ir ļoti grūti “iespiesties”. Ja Ūdensvīrs ir nobriedis ģimenes dzīvei, tad viņam nav viegli izmainīt savus ierastos paradumus – piemēram, atteikties no jautras laika pavadīšanas vai draudzīgām pasēdēšanām. Sadzīviskās problēmas Ūdensvīriem liekas lieks apgrūtinājums un bieži vien arī izraisa ilgstošu naidīgumu. Lai izbēgtu no plaisām attiecībās, Ūdensvīriem, pirmkārt, būtu vēlams nomainīt “es” uz “mēs”.

ZIVIS

Pārpratumi un noslēpumi bieži vien kalpo par konfliktu iemeslu Zivju ģimenēs Ja līdz attiecību sākumam Zivīm patīk atklāti runāt par savām domām un jūtām, tad pēc attiecību sākuma viss kļūst savādāk. Bieži vien Zivis sāk klusēt par to, kas viņas uztrauc un kaitina, turklāt tas parasti notiek visnegaidītākajā brīdī. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji arī ir tie, kas visbiežāk māna savus partnerus un dzīvo dubultās dzīves. Vēl viņi bieži vien nav vienaldzīgi pret alkoholu, līdz ar to arī tas bieži vien kļūst par ģimenes izpostītāju.

Leave a Comment