- 1. DIENA
Brokastis: Zaļš smūtijs
- 1 banāns,
- 1 ēdamkarote linsēklu,
- 1. ēdam. salvijas,
- 1 tējkrote riekstu,
- 1 krūze spinātu,
- nedaudz ledu,
- 1/4 – 1/2 tasīte kokosriekstu piena.
Pusdienas: Kāpostu salāti
Vakariņas: Krēmzupa no kartupeļiem un kvinju
- 2 tējkarotes kokosriekstu eļļa
- Neliels sīpols sagriezts kubiciņos
- 2 daiviņas ķiploku
- 2 kartupeļi
- 1,5 krūzīte dārzeņu buljona
- 1 tējkarote sojas mērci
- sāls, pipari pēc garšas
Kvinjas pagatavošana:
- 1/2 krūzīte kvinjas
- 1 tējkarote olīveļļa
- 1 ēdamkarote ūdens + 1 ēdamkarote sāls
Visu vāra un pēc tam sablenderē.
- 2. DIENA
Pirms brokastīm izdzer 1 glāzi ar siltu citronūdeni.
Brokastis: Smūtijs ar āboliem un avokado
- Pusīte avokado
- ābols
- pus banāns
- 1 ēdamkarote linsēklu
- 1 ēdamkarote salvija
- 0,5 – 1 krūzītei rīvētu kāpostu
- 1/4 – 1/2 krūzīte sojas pienu
Brokastis: Krēmzupa ar kartupeļiem un kvinoju
Vakariņas: Cepti dārzeņi
- Puse no sīpola
- 1 daiviņa ķiploka
- 3 krūzītes ar dažādiem dārzeņiem – brokoļiem, ziedkāpostiem, burkāniem vai cukīni u.t.
- 1/2 paciņa ar notīrītām saldētām sojas pupiņām
- 1 ēdamkarote sojas eļļas
- 1 tējkarote rīsu eļļa
- 1 ēdamkarote kokosriekstu piens
- Olīveļļa nedaudz
Visu sautē uz plīts.
Avots: www.pixy.ru