Augstākie spēki 4 zodiaka zīmes pasargās no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

Vēžus zvaigznes un Augstākie spēki arī pasargās no nabadzības un jebkāda veida nelaimēm. Augošais Mēness Vēža zīmē 1. jūlijā apveltīs savus aizbilstamos ar emociju kontroli un apmierinās viņu dvēseles prasības. Vēžu iedzimtie instinkti saasināsies, sāks strādāt viņu zemapziņa. Jūtīgie šie zodiaka zīmes pārstāvji pāries uz aktīvu darbību, bet izcila intuīcija un uzmanības pievēršana detaļām palīdzēs viņiem izkļūt no šķietami bezcerīgām dzīves situācijām.

Zvaigznes pirmām kārtām palīdzēs tiem Vēžiem, kuri ieņēma labus amatus, bet kādu iemeslu dēļ tos zaudēja. Ar Augstāko spēku palīdzību viņi apgūs jaunas, daudz perspektīvākas metodes, kas viņiem ļaus pavirzīties pa karjeras kāpnēm. Debesis parūpēsies par to, lai Vēži būtu apveltīti ar to, kas ļaus viņiem atbilst savas profesijas prasībām. Jūlija beigās un augusta sākumā viņiem jau būs noteikts finanšu plāns, kā minimums vismaz līdz gada beigām. Kopumā, Vēži nenokļūs kādā apgrūtinošā finanšu stāvoklī.

Augstākie spēki jūlijā pasargās no materiālām kataklizmām Strēlniekus, kuri reti kad ir nabadzīgi. Jāsaka, ka pirmām kārtām tas ir tāpēc, ka viņiem ir satriecošas darbaspējas. Daudzi var strādāt līdz spēku izsīkumam. Un tas viss viņu mērķu un sapņu vārdā. Diemžēl, dažus no viņiem sasniegs finansiālas neveiksmes un viņu materiālais stāvoklis nebūt nebūs tāds, kādu viņi vēlētos.

Lasi vēl: Tas ir nolemts: 2 zodiaka zīmes, kurām lemts kļūt par miljonāriem 2022. gadā

Jūlija beigās, augusta sākumā retrogrāds Jupiters, kas ir Strēlnieku aizbildnis, atbrīvos viņu aizbilstamos no jebkāda veida neapdomātām manipulācijām ar savām finansēm, kas saistītas ar naudas ieguldīšanu kur pagadās, akciju pirkšanu u.tml.

Strēlnieki būs gatavi ziedot pat savu atpūtu un miegu, lai gūtu pienācīgu materiālo stāvokli. Tas ir labvēlīgs laiks, lai pabeigtu iesāktos darbus, mācības vai, lai nomainītu darbības sfēru. Zvaigznes no savas puses parūpēsies par to, lai apveltītu viņus ar finansiālu veiksmi un daudz uzticamāku sabiedrību līdzās. Tāpēc jau tuvākajā laikā Strēlnieki varēs aizdomāties par savu vēlmi doties ceļojumā.

COMMENTS

Leave a Comment