Parādījušās jaunas ziņas par Latvijā tik populāro dziedātāju Intaru Busuli

Intars Busulis ilgāku laiku bija pazudis no mediju virsrakstiem. Pēdējais lielais tracis ap dziedātāju bija pēc viņa peripetijām Krievijas jautājumā.

Jāatgādina, ka dziedātājs Krievijā ir/bija ļoti populārs un sākotnēji centās ieturēt maigāku pozīciju Ukrainas kara jautājumā, tomēr galu galā dziedātājs pauda stingru atbalstu Ukrainai. Tagad Intars nācis klajā ar jaunām/interesantām ziņām.

Lasi arī: Augstākie spēki 4 zodiaka zīmes pasargās no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

Dziedātājs tagad uzsver  latviešu valodas lomu savā karjerā un darbībā. Dziedātājs norāda, cik ļoti viņam svarīgi ir  spēja izteikties dzimtajā valodā un attiecīgais izteiksmes veids  –  mūzika un dziesmas.

Tas ir pamatu pamats. Galu galā latviešu valoda ir mana mīļākā valoda un arī visi mani mīļie runā un vēlas mani dzirdēt tieši latviski. Tieši valodā, kurā mēs domājam, iespējams paust visdziļākās emocijas un patiesākās jūtas.”

Busulis norāda, ka katram mūziķim karjeras sākumā noteikti jādzied dzimtajā valodā un jāizkopj savas prasmes latviešu valodā. Un tikai vēlāk jau var censties sevi pierādīt citās valodās… Ja vien ir spēks un vēlme!

 

Vienlaikus Busulis nācis klajā ar lieliem jaunumiem saviem faniem!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

COMMENTS

Leave a Comment