Augstākie spēki 4 zodiaka zīmes pasargās no naudas trūkuma un likstām. Horoskops 2022. gada jūlijam

2.jūlijā Merkurs būs trigonā ar Saturnu. Šis planētu aspekts palīdzēs četrām zodiaka zīmēm atrast jaunu ienākumu avotu, karjeras izaugsmi un paātrinās biznesa attīstības procesu. Augstākie spēki pasargās no nabadzības, naudas trūkuma un visa veida likstām. Saskaņā ar horoskopu jūlijam, viņiem parādīsies iespēja ieiet citā dzīves līmenī. Galvenais, izmantot laiku lietderīgi.

Augstākie spēki otrā vasaras mēnesī aizsargās no naudas trūkuma un nabadzības gandrīz visus Auna zīmē dzimušos cilvēkus. Visiem, kuriem kādu iemeslu dēļ draud nabadzība un trūkums, debesis garantē savu palīdzību. Bet tikai ar vienu nosacījumu – Auni nedrīkst būt pārāk impulsīvi un pieņemt visus lēmums strauji un nepārdomāti, jo daudzi ir pieraduši visu veikt pārāk ātri un neapdomīgi.

Augstākie spēki aizsargās savus aizbilstamos no visām briesmām un jūlija beigās daudzi noteikti gūs ievērojamus panākumus kādā savā darbības sfērā. Zvaigznes zina, ka Auni paši par sevi ir ļoti strādīgas un enerģiskas personības. Un, ja gadās, ka kādam pazeminās vai vispār pazūd ienākumu avots, tad vajag saprast, ka viņš nepaliks bez savu aizbildņu uzmanības.

Galvenais, lai Auns ar prātu izmantotu visas viņiem dotās iespējas, lai konkrēti izmainītu savu materiālo stāvokli. Zvaigznes parūpēsies par to, lai apveltītu savus aizbilstamos ar naudas enerģiju un spēku, kas ļaus to izmantot maksimāli efektīvi.

18.jūlijā analītiskais Merkurs būs opozīcijā valdošajam Plutonam. Kopš šīs dienas Dvīņus var droši uzskatīt par pašiem īstākajiem veiksminiekiem. Izpēte un situācijas apcere izdarīs savu lietu. Ļoti neslikti nodarboties ar savas tuvākās nākotnes plānošanu.

Lasi vēl: traģ**ks negadījums Kurzemē: sieviete iebrauc pretējā joslā un izraisa As**s stindzinošu avāriju

Augstākie spēki aizsargās daudzus šīs zodiaka zīmes pārstāvjus, kuriem kādu iemelsu dēļ draud nabadzība. Valdošā planēta – Merkurs – padarīs Dvīņus vēl zinātkārākus un komunikablākus. Viņi spēs apstrādāt milzīgu informācijas daudzumu, kas palīdzēs ievest daudzus pilnīgi citā dzīves līmenī. Dvīņiem, kuriem ir attīstīts intelekts, nestandarta domāšana un milzīgs draugu un paziņu daudzums, būs iespēja jau pavisam drīzā laikā kļūt bagātākiem.

Starp citu, daudzi no tiem, kuriem palīdzēja Dvīņi, no viņiem novērsīsies. Būs arī tie, kas nesteigsies sniegt Dvīņiem finansiālu palīdzību. Debesis palīdzēs izlabot tādu situāciju. Ņemiet to vērā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment