Austrumu prognoze čūskai 2024.gadam: jaunas iespējas un pārmaiņas!

Labsajūta

Pūķa gadā Čūskas būs lieliskā fiziskajā formā, labsajūtas problēmas nav gaidāmas. Bet tikai ar nosacījumu, ka jūs pienācīgi atpūšaties un, ja jūtaties slikti, nekavējoties meklējiet speciālistu palīdzību. Ieteicams arī atrast laiku regulārai vingrošanai.

Emocionālā labsajūta dažkārt var neizdoties. Melanholija, aizkaitināmība, pilnīgas bezspēcības sajūta… Ar blūzu palīdzēs tikt galā komunikācija ar pozitīviem cilvēkiem, ģimenes pulcēšanās un kopīgas izklaides, ceļojumi, pastaigas svaigā gaisā un iecienītāko komēdiju skatīšanās.

Čūsku sieviete

Pūķa gads īpaši veiksmīgs būs Snake sievietēm, kuras ir orientētas uz profesionālo izaugsmi un karjeras izaugsmi. Burtiski ik uz soļa sāks parādīties jaunas iespējas, ienesīgi līgumi un interesanti piedāvājumi. Tavs uzdevums ir nepalaist garām iespēju un izrādīt pietiekamu elastību un gatavību panākt kompromisu.

Tava personīgā dzīve solās būt mierīga un harmoniska, ja tu veltīsi pienācīgu uzmanību saviem mīļajiem un neiegrimsi darbos. Neskopojies ar uzslavām, izsaki komplimentus saviem dārgajiem cilvēkiem, sagādā pārsteigumus, un viņi tev atbildēs līdzīgā veidā.

Čūsku vīrietis

Čūsku vīriešiem atšķirībā no sievietēm priekšplānā izvirzīsies personīgā sfēra. Iespējamas jaunas iepazīšanās, draudzības un ģimenes saišu stiprināšana, viesuļvētras romāni. Iespējams arī, ka tev nāksies aktīvi piedalīties kāda tuvinieka dzīvē. Un attiecībās ar tiem, kas jums nepatīk, mēģiniet būt atturīgāki – konflikti un izrēķināšanās var ievilkties ilgu laiku un tikai sabojās jūsu garastāvokli.

Profesionāli nekādi grandiozi sasniegumi nav gaidāmi. Taču tava pozīcija būs diezgan spēcīga – esi pieradis domāt par katru soli, un liktenīgas kļūdas risks ir minimāls. Un nepārvaramas varas situācijās jums palīdzēs intuīcija un atjautība.

2024. gada prognoze Čūskām pēc elementiem

Uguns čūska: dzimušie 1977.gadā

Pūķis ļoti atbalstīs dzīvespriecīgo un sabiedrisko Ugunsčūsku. Viņš jums sagādās daudz patīkamu pārsteigumu – iespējami negaidīti naudas ieņēmumi, laimesti, mantojums. Vienkārši mēģiniet gudri pārvaldīt to summu, kas jums uzkritusi uz galvas, netērējiet naudu tikai izklaidei un dārgām, bet bezjēdzīgām lietām.

Metāla čūska: dzimušie 1941., 2001. gadā

Zvaigznes brīdina Metāla čūsku no pārmērīgas lielīšanās. Nerunājiet pa kreisi un pa labi par saviem reibinošajiem panākumiem, nelejieties ar savu bagātību, it īpaši, ja tā ir tālu no patiesības. Demonstratīva uzvedība sadusmos gada īpašnieku, un veiksme var novērsties no jums. Atcerieties – laime mīl klusumu.

Lasi arī: Austrumu prognoze pūķim 2024. gadam: ja nesēdēsi dīkā, pūķis tevi lolos!

Lasi arī: Austrumu prognoze tīģerim 2024. gadam: pūtīs pārmaiņu vēji!

Zemes čūska: dzimušie 1989.gadā

Zemes čūskas jūtīgums un pat zināma aizdomīgums ar to var izspēlēt nežēlīgu joku. Mazāk domājiet par skumjām lietām, “nekošļājiet” senas sūdzības, atlaidieties no situācijām, kas jūs moka, pretējā gadījumā jūs kļūsit nomākts. Un arī neļaujieties pārmērīgām aizdomām un greizsirdībai, beidziet kontrolēt katru savu tuvinieku, partnera, dzīvesbiedra soli. Atcerieties, ka, jo vairāk jūs mēģināt kaut ko noturēt, jo lielāks ir risks, ka tas noslīdēs no jums.

Koka čūska: dzimušie 1965. gadā

Zvaigznes iesaka Wood Snakes maksimāli mobilizēt savu spēju gūt labumu no jebkuras situācijas. Šogad būsi topā tikai tad, ja parādīsi pietiekamu attapību un atjautību. Un labvēlīgās iespējas neliks gaidīt! Vienkārši atcerieties patiesi izbaudīt savus sasniegumus, nevis vienkārši ielieciet tos “cūciņas bankā”.

Ūdens čūska: dzimušie 1953., 2013. gadā

Ūdens Čūskām ir pagājis laiks, kad var iet līdzi straumei. Pūķis būs jums labvēlīgs tikai tad, ja uzņemsies pilnu atbildību par savu dzīvi un sāksi aktīvi rīkoties, nevis tikai pielāgoties apstākļiem. Pārfrāzējot rindiņu no slavenas dziesmas, mēs varam teikt, ka nākamajā gadā jums nav jāpieliekas mainīgajai pasaulei, mēģiniet to pieliekt sev.

Talismani Čūskai Zaļā pūķa gadā

Noslēpumaino un burvīgo Čūsku dzīvē, kuras ir pakļautas mistikai un ticībai citpasaulei, talismaniem ir īpaša loma. Tie palīdzēs jums ne tikai pasargāt sevi no nepatikšanām, skaudīgu cilvēku un intrigantu mahinācijām, bet arī palielināt jūsu panākumus un piesaistīt veiksmi.

Čūskas gadā dzimušo cilvēku amulets ir aplī ietverta čūska. Akmeņi – tirkīzs, opāls, amazonīts, topāzs, hrizoprazs, eudialīts, jašma, lapis lazuli. Krāsa – sarkana.

Leave a Comment