Austrumu prognoze Pērtiķim 2024.gadā: pārmaiņas visās dzīves jomās!

Labsajūta

Pērtiķa gadā dzimušie izceļas ar lielisku labsajūtu, situācija nemainīsies arī 2024. gadā. Vienīgais, kas var radīt nopietnas briesmas, ir miega trūkums un vispārējs nogurums. Ja pārāk smagi strādāsi, ignorēsi atpūtu un nedod sev ne mazāko pārtraukumu, līdz gada vidum sastapsies ar nepatīkamām sekām. Tāpēc gadījumos, kad jūtat, ka nav spēka doties tālāk, nepārmetiet sev un nepiespiediet sevi aktīvi rīkoties, bet atpūtieties un atjaunojiet spēkus.

Pērtiķu sieviete

2024. gads sola Pērtiķu sievietēm daudzus ceļojumus, darījumu braucienus un ceļojumus. Jūs satiksiet interesantus cilvēkus, sastapsiet domubiedrus un nodibināsiet gan biznesa, gan personiskus sakarus. Mīlestības attiecību sfēra ir vētraina, mieru nomainīs vētras, taču maz ticams, ka tās ieilgs.

Precētajām dāmām, kuras domājušas par ģimenes papildināšanu, zvaigznes neiesaka to ilgāk atlikt. Pūķa gadā dzimušie bērni izceļas ar atjautību un spilgtiem talantiem.

Pērtiķu vīrietis

Zvaigžņu eksperti iesaka Pērtiķu vīriešiem pievērst uzmanību biznesa sfērai. Pieņemiet projektus, kas palīdzēs jums virzīties uz priekšu jūsu karjerā, un nepalaidiet garām ienesīgas iespējas. Un, ja jums ir savs bizness, padomājiet par to, kā pacelt savu biznesu uz nākamo līmeni. Vienkārši izvairieties no apšaubāmām shēmām un apsveriet ienākošos piedāvājumus, pirms kaut ko ieguldāt naudu – risks 2024. gadā kļūt par krāpnieku upuri ir ļoti augsts.

Arī personīgo attiecību jomā zvaigznes iesaka būt uzmanīgiem, ja neesat noskaņots nopietnam romānam, nelieciet partnera cerības – pievilta sieviete var izrādīties neticami atriebīga. Un, ja plānojat precēties, nekavējieties ar došanos uz dzimtsarakstu nodaļu. Galu galā pūķis tiek uzskatīts par ģimenes saišu patronu, un savienība noteikti būs harmoniska un spēcīga.

2024. gada prognoze Pērtiķim pēc elementiem

Uguns pērtiķis: dzimušie 1956. un 2016. gadā

Uguns pērtiķa viltība un attapība ne reizi vien viņai palīdzējusi izkļūt sarežģītās situācijās, taču Pūķa gadā šīs īpašības tev var sagādāt nepatikšanas. Ja jūs pārāk aizraujaties un pastāvīgi izjaucāties un spēlējaties, jūs riskējat tikt nosaukts par slidenu cilvēku. Centieties būt godīgāks pret cilvēkiem un neizmantojiet viņu labo attieksmi pret jums personīga labuma gūšanai – ja jūs sadusmosit Pūķi, jūs neredzēsit veiksmi biznesā 2024. gadā.

Metāla pērtiķis: dzimušie 1980.gadā

2024. gadā Metala Pērtiķis var paļauties uz karjeras izaugsmi un uzlabotu finansiālo labklājību. Jūsu virzība pa karjeras kāpnēm ir pilnīgi iespējama, taču uzmanieties no skaudīgiem cilvēkiem un intrigantiem. Ja esat pārāk atklāts pret saviem kolēģiem, kāds no viņiem saņemto informāciju var izmantot pret jums, parādot jūs priekšniecībai un komandai visnelabvēlīgākajā gaismā.

Lasi arī: Austrumu prognoze Kazai (Aitai) 2024.gadam: neizbēgamas izmaiņas!

Lasi arī: Austrumu prognoze zirgam 2024.gadam: saņemsiet atlīdzību par savu darbu!

Zemes pērtiķis: dzimušie 1968.gadā

Pūķa gadā mieru mīlošais Zemes pērtiķis brīžiem šķitīs apsēsts… jūs zināt, kurš. Šajos periodos jūs kļūsit ļoti aizkaitināms, konflikts un nesavaldīgs ar savu mēli. Centieties šādos brīžos mazāk kontaktēties ar cilvēkiem un, kad nevarat izvairīties no saskarsmes, sakopot gribu un kontrolēt emocijas. Ja tu zaudēsi savaldību, tu sataisīsi nekārtību.

Koka pērtiķis: dzimušie 1944. un 2004. gadā

Koka pērtiķim gads būs nestabils, bet ļoti interesants. Tavā dzīvē notiks daudzi notikumi, iespējamas arī sarežģītas situācijas, un tava atjautība palīdzēs tev no tām izkļūt. Meklē veidus, kā visu, kas notiek, vērst savā labā, un tad nekādi šķēršļi vai apstākļi netraucēs sasniegt izvirzītos mērķus.

Ūdens pērtiķis: dzimušie 1992. gadā

No Ūdens pērtiķa pūķim būs nepieciešama disciplīna un griba. Gads nesīs daudzas situācijas, kurās tikai šīs īpašības var tev palīdzēt. Pārstāj cerēt uz “varbūt”, uzņemies atbildību par visu, kas notiek tavā dzīvē, tagad nav īstais laiks iet ar straumi.

Talismani Pērtiķim Zaļā pūķa gadā

Amuleti un talismani palīdz stiprināt pozitīvās enerģijas un pasargāt sevi no neveiksmēm. Viņi aizsargā pret nepatikšanām un piesaista labklājību.

Akmeņi, kas nes veiksmi Pērtiķa gadā dzimušajiem, ir ahāts, akvamarīns, aventurīns, heliodors, kianīts, sardonikss, opāls, rubīns, tanzanīts, peridots. Balta krāsa.

Leave a Comment