Austrumu prognoze zirgam 2024.gadam: saņemsiet atlīdzību par savu darbu!

Labsajūta

Zirgi ir neticami izturīgi un lepojas ar patiesi lielisku labsajūtu. Bet, lai tas turpinātos, ir svarīgi parūpēties par sevi. Atrodi laiku medicīniskajai apskatei, izej vitamīnu kursu, pieraksties uz sporta zāli vai peldbaseinu. Un pats galvenais, neaizmirstiet atpūsties, izvairīties no pārmērīga darba un ievērot miega grafiku. Tava vēlme nopelnīt vairāk ir saprotama, taču atceries tautas gudrību, kas ļoti skaidri izskaidro, kas notiek ar zirgiem, kas smagi strādā… Tāpēc ievēro mērenību it visā!

Zirgu sieviete

Pūķis atzinīgi vērtē dinamisko attīstību, un zvaigžņu eksperti iesaka Zirgu sievietei sākt plānot. Sadaliet darbus un uzdevumus tā, lai slodze būtu vienmērīga, un veiciet tos konsekventi. Nav nepieciešams ķerties pie visa uzreiz – protams, jums būs laiks visu izdarīt, taču jūs ātri izsīksi.

Arī zvaigznes iesaka rūpēties par māju. Uzlabojiet savu māju tā, kā jums patīk, veiciet remontu, iegādājieties jaukus sīkumus. Jūsu mājas ir jūsu pils, tāpēc ļaujiet tai būt ērtai! Turklāt šie patīkamie darbi palīdzēs novērst prātu no ikdienas problēmām un raizēm un pacels garastāvokli.

Zirgu vīrietis

Zvaigžņu eksperti iesaka Zirgvīram nesasteigt lietas un nekurnēt – viss notiek tā, kā jānotiek, un jūs pārliecinoši virzāties uz savu mērķi. Jūsu sapņa piepildījums ir tepat aiz stūra, nepadodies, vēl nedaudz un redzēsi, ka viss nebija velti. Pūķis novērtēja jūsu neatlaidību, un līdz rudenim jūs varēsiet izbaudīt sava darba rezultātus.

Attiecībās ar citiem jums vajadzētu būt maigākam. Nesteidzieties “sist pāri” katru reizi, kad cilvēki dara lietas, kas jums viena vai otra iemesla dēļ nav piemērotas. Centieties izprast situāciju un neizdariet pārsteidzīgus secinājumus, pretējā gadījumā jūs varat ilgstoši strīdēties ar draugiem un ģimeni.

Prognoze 2024.gadam priekš Zirga pa elementiem

Uguns zirgs: dzimušie 1966. gadā

2024. gadā nemierīgajam Uguns zirgam vajadzētu vairāk ieklausīties apkārtējo viedokļos. Neignorējiet vecākās paaudzes padomus, nevilcinieties konsultēties ar pieredzējušākiem kolēģiem, neatmetiet partnera vai draugu teikto. Protams, jums ir jādzīvo ar savu prātu, bet dažreiz jūs varat “izmantot” kāda cita prātu.

Metāla zirgs: dzimušie 1930. un 1990. gadā

Metāla zirgs saskaras ar daudziem izaicinājumiem. Ceļā uz savu sapni nereti radīsies mazi un lieli šķēršļi, kas zināmā mērā bremzēs tavu progresu. Tavs uzdevums ir nepadoties, izrādīt dzelžainu gribu un turpināt virzīties uz priekšu. Viss nāk savā laikā, arī veiksme.

Lasi arī: Austrumu prognoze čūskai 2024.gadam: jaunas iespējas un pārmaiņas!

Lasi arī: Austrumu prognoze pūķim 2024. gadam: ja nesēdēsi dīkā, pūķis tevi lolos! 

Zemes zirgs: dzimušie 1978. gadā

Zemes zirgam būs jāsakārto savas finanšu lietas. Atmaksājiet savus parādus un mēģiniet neiegādāties jaunus. Šis nav labākais laiks kredītu un hipotēku noformēšanai, kā arī nekustamā īpašuma pārdošanai – izdevīgu darījumu noslēgt nebūs iespējams. Gada beigās var negaidīti saņemt lielu summu, ar kuru jārīkojas pēc iespējas gudrāk.

Koka zirgs: dzimušie 1954. un 2014. gadā

Pūķa gadā Koka Zirgs var atklāt sevī jaunus talantus. Nesteidzies tos aprakt zemē, esi aizņemts ar to izstrādi! Uguns elpojošajam mecenātam ļoti patīk sagādāt pārsteigumus, un iespējams, ka tieši jaunā darbības jomā izdosies sasniegt nebijušas virsotnes, par kurām iepriekš nemaz neuzdrošinājāties sapņot.

Ūdens zirgs: dzimušie 1942. un 2002. gadā

Pūķa gadā Ūdenszirgam jāpievērš uzmanība attiecībām ar apkārtējiem. Dažkārt esi pārāk noslēgts un bieži tiecies pēc vientulības, kas ne vislabākajā veidā ietekmē tavu pašsajūtu. Atklājiet komunikācijas skaistumu – biežāk apmeklējiet pārpildītas vietas, apmeklējiet pasākumus un ballītes, nevairieties no aicinājumiem ciemos, un redzēsiet, ka melanholija jūs sāk apciemot daudz retāk, un domas kļūst pozitīvākas.

Talismani Zirgam Zaļā pūķa gadā

Amuleti un talismani aizsargā pret negatīvām enerģijām, aizsargā pret ļaunu aci un piesaista pozitīvus notikumus. Viņi var arī palīdzēt piepildīt jūsu lolotās vēlmes.

Zirga gadā dzimušo amulets ir zirgs un pakavs. Akmeņi, kas nes veiksmi, ir ametists, ametrīns, akvamarīns, tirkīzs, granāts, smaragds, topāzs, turmalīns, rubīns, rožu kvarcs, obsidiāns. Krāsa – sarkana.

Leave a Comment