Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: neparedzētas izmaiņas, bet, ja pieliksiet pūles, izdosies visu izdarīt!

Tuvojas vēl viena jauna nedēļa. Laiks skrien nepielūdzami, un daudzi no mums paši to sajutīs.

Eksperti mums pastāstīja, kas šajās septiņās grūtajās dienās sagaida katras no divpadsmit Austrumu zīmju pārstāvjus.

Šis ir ārkārtīgi grūts laiks, kurā daudzi no mums varēs viegli un bez aizķeršanās paveikt to, ko esam iecerējuši.

Austrumu gudrie uzskata, ka enerģijas pārmaiņas notiks diezgan ātri. Neparedzētas izmaiņas atsevišķās jomās var izraisīt kādu nepatikšanu pieaugumu, kas arī nebūs līdz galam gaidāms.

Īsāk sakot, jums jābūt gatavam uz visu. Visbīstamākās jūtas šonedēļ ir skaudība, meli un aizvainojums. Iepriekš mēs teicām, kā jūs varat no tiem atbrīvoties.

Žurka

Visticamāk, žurkām būs jārisina steidzami jautājumi, daudz biežāk nekā citiem cilvēkiem. Speciālisti austrumu prognožu jomā iesaka Žurkas gadā dzimušajiem iemācīties pieņemt apkārtējos tādus, kādi viņi ir.

Šī būs viena no svarīgākajām prasmēm, kas palīdzēs noturēties virs ūdens šādos grūtos laikos. Šajās septiņās dienās nav jāvērtē cilvēki pēc izskata.

Vērsis

Ikvienam, kurš dzimis Vērša aizgādībā, ir jāsaglabā miers un nav jātiecas pēc vieglas peļņas.

Ir svarīgi pareizi skatīties uz pasauli un nebaidīties izkāpt ārpus savas komforta zonas sevis un savu tuvinieku dēļ.

Panākumi var pieaugt proporcionāli ieguldītajiem centieniem visās dzīves jomās. Vērsim ir visas iespējas noturēties virs ūdens un pat gūt panākumus, taču ir svarīgi nesēdēt un gaidīt, kad notiks brīnums.

Tīģeris

Tīģera gadā dzimušie, visticamāk, vēlas pārmaiņas dzīvē. Tā varētu būt vēlme iegādāties kaut ko jaunu mājoklim vai apģērbam, atrast jaunu darbu, satikt interesantu cilvēku utt.

Lasi vēl: Kabači “Boulandžers” no Parīzes virtuves spīdekļiem: neparasti gards kabaču sacepums

Ir jāiemācās nedaudz savaldīt savus impulsus, lai nesagādātu nepatikšanas un netraucētu patīkamo mieru ar haosu un neizraisītu jaunas problēmas.

Trusis

Laika posmā no 5. augusta līdz 11. augustam Visums mēģinās parādīt Trušiem viņu rakstura plusus un mīnusus.

Šie cilvēki varēs paskatīties uz sevi no malas un saprast, kā dzīvot tālāk, ko darīt un ko darīt. Šis ir labs laiks pašpārbaudei un ilgtermiņa nākotnes plānošanai.

Ja dzīves lēmumus nediktē ārēja ietekme, tie izrādīsies maksimāli pareizi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment