Austrumu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 5. līdz 11. augustam: neparedzētas izmaiņas, bet, ja pieliksiet pūles, izdosies visu izdarīt!

Pūķis

Daudzi pūķi, iespējams, vēlēsies atrast sev kaut ko jaunu. Šajā gadījumā nevajadzētu paļauties uz intuīciju, jo tā var ievest šos cilvēkus neizbraucamos džungļos.

Tāpēc tiem, kas vēlas atrast jaunus vaļaspriekus, darbu vai mīlestību, jāpaļaujas uz loģiku, personīgo pieredzi un veselo saprātu.

Lai baudītu dzīvi, speciālisti iesaka Pūķiem novērst uzmanību no domām par rezultātu un iegrimt pašā procesā.

Čūska

Čūskas, iespējams, vēlēsies kļūt veiksmīgākas, taču, lai to panāktu, viņām būs jāpieliek pūles. Austrumu eksperti iesaka neatlikt nekādas iniciatīvas uz vēlāku laiku, taču arī nesteigties.

Čūskas var justies nogurušas bez jebkāda iemesla. Tagad noteikti nevajadzētu apspriest savas lietas un plānus ar svešiniekiem. Panākumi mīlestībā būs atkarīgi arī no spējas mazāk runāt un vairāk darīt.

Zirgs

Zirgiem pirmām kārtām jātiek galā ar lietām, kurās viņi labi pārzina un jūtas pārliecināti. Pārējo vēlams atstāt vēlākam laikam.

Lai zirgi būtu produktīvi un tiem būtu laba motivācija, tagad ir jāuztur fiziskā aktivitāte. Fen Šui speciālisti arī iesaka vienmēr atcerēties par patīkamām nodarbēm un vaļaspriekiem, kā arī uzturēt tīrību mājā.

Kaza

Lai sasniegtu laimi ģimenē, mīlestībā un draudzībā, kazām ir svarīgi atbrīvoties no aizvainojuma.

Šī briesmīgā sajūta var izraisīt melnas svītras sākšanos, tāpēc eksperti iesaka spert soli apziņas attīrīšanas virzienā. Labāk darīt patīkamus mājas darbus.

Daudzi no šī dzīvnieka gadā dzimušajiem varēs atrast jaunus vaļaspriekus un apzināties savu vietu šajā pasaulē. Galvenais nedot tukšus solījumus. Tas var sabojāt karmu.

Pērtiķis

Pērtiķi laika posmā no 5. līdz 11. datumam var saskarties ar tā sauktajām cilpveida kļūmēm, uzkāpjot uz pazīstama grābekļa.

Dzīves kļūdas pievieno gudrību, bet ne tagad. Jums jābūt pašpietiekamam un uzmanīgam.

Lasi vēl: Kabači maisiņā – labākā recepte steidzīgajā vasarā

Lai to izdarītu, ir svarīgi ticēt sev un neatkāpties no iepriekš pieņemtajiem plāniem. Tāpat vēlams nerunāt par saviem nodomiem svešiniekiem.

Gailis

Gaiļa gadā dzimušajiem šajās septiņās dienās var nākties satikt kādu svarīgu cilvēku. Viņš vai viņa var mainīt šo cilvēku likteni un pasaules uzskatu.

Arī šī dzīvnieka gadā dzimušajiem var rasties grūtības un stagnācija pašattīstībā. Tagad mums jāatceras, ka slikti notikumi ne vienmēr ir slikti visā.

Visums tiecas pēc harmonijas, tāpēc, ja tas kaut kur ir pazudis, tas drīz kaut kur ieradīsies.

Suns

Suņiem vairāk jākoncentrējas uz sevi un savām problēmām. Šis ir nelabvēlīgs periods attiecību pacelšanai uz nākamo līmeni vai jaunu paziņu veidošanai.

Viss, kas šiem cilvēkiem ir nepieciešams, lai sasniegtu izcilus rezultātus, ir pozitīva attieksme.

Ir pienācis laiks atbrīvoties no tādām domām kā “es nevaru”, “man vienmēr nepaveicas” un tā tālāk. Jāatceras, ka neatrisināmu problēmu vienkārši nav.

Cūka

Šo septiņu dienu laikā cūkām, iespējams, būs jāstrādā daudz grūtāk un grūtāk.

Uzņēmējdarbībā un darbā, visticamāk, pieplūdīs problēmas un jauni uzdevumi, tāpēc ir svarīgi pareizi organizēt savu darba procesu, kā arī iepriekš plānot lietas.

Svarīgi arī, lai nekas nenovērstu uzmanību no procesa, jo šajā gadījumā visi darba uzdevumi ritēs kā ar karstu nazi cauri sviestam – bez nevienas kļūmes.

Daudziem, pēc prognozes, šonedēļ var rasties dīvaina sajūta, it kā viņi nedzīvotu savu dzīvi. Austrumu zvaigžņu eksperti norāda, ka tas var būt karmiskas kļūdas rezultāts.

Neuztraucieties, jo, ja jums patiešām ir šī sajūta, jūs vienmēr varat mēģināt labot šo kļūdu.

Leave a Comment