Auzu pārslu cepumi ar valriekstiem. Žanra klasika ar īpašu niansi! Posted on 14/03/201513/03/2015 by Oskars Andersons Related PostLabāk pasūtīt ēdienu no restorāna, nekā baudīt šo 4 zvaigžņu zīmju pārstāvju gatavotoPalutiniet savus mazākos ar garšīgu, turklāt dabīgu gardumu, kas ir lielisks analogs veikalā pieejamajiemIespējams tu rasolu ēd nepareiziĶīnas versija kāpostu tīteņiem saldskābajā mērcēKā pagatavot lielisku zupu – padomi un ieteikumi Recepte: kā pagatavot auzu pārslu cepumus ar valriekstiem. Ļoti garšīgi! Šķirsti lapas uz priekšu, lai iepazītos ar recepti! Tālāk1 no 3 Ziņu izvēlne6 signāli par to, ka ka tu viņam patīc; Kā saprast vai patīku vīrietim10 lietas ikdienai, lai uzlabotu savu dzīvi Leave a Comment Atcelt atbildi Saglabājiet manu vārdu, e-pasta adresi un vietni šajā pārlūkprogrammā nākamajai reizei, kad vēlēšos pievienot komentāru. Δ