Bagātības dārzs “savām rokām”: kā mājā izveidot labklājības zonu

Katram augam ir sava enerģija, ko var izmantot savā labā. Uzziniet, kā audzēt savu dārzu, lai piesaistītu labklājību un baudītu laimīgu dzīvi.

Atsevišķos apgabalos tiek novietoti augi, kas piesaista bagātību un labklājību, un viņi arī cenšas tos aktivizēt, lai piesaistītu pozitīvu enerģiju. Eksperti iesaka parūpēties par savu labklājību un iestādīt vairākus iekštelpu ziedus, kas var pārveidot telpu ap jums un sniegt laimi visiem ģimenes locekļiem.

Kādi augi piesaista bagātību un labklājību

Krasulas. Vēl viens šī nepretenciozā zieda nosaukums ir Fatty. Tas tiek stādīts, lai piesaistītu naudas pārpilnību. Īpaša veiksme sagaida tos, kuri var izaudzēt ziedu un likt tai uzziedēt.

Zāmijas. Vienkāršā tautā – dolāru koks. Tas ir arī stādīts, lai celtu labklājību mājā, kā arī lai skaisti ainavu telpu. Sulīgas tumši zaļas lapas rada neatkārtojamu harmoniju mājā.

Ģerānija. Noderīgs augs, kura ēteriskās eļļas iznīcina patogēno mikrofloru. Ģerānija skaisti zied un kļūs par īstu mājas rotājumu. Arī šis augs piesaistīs laimi un naudas plūsmas.

Bugenvilejas. Vienkāršā tautā – papīra zieds. Augs tiek uzskatīts par spēcīgu naudas magnētu, kas palīdz atbrīvoties no finansiālām problēmām. Spilgti smalki ziedi pievienos harmoniju un laimi.

Aucuba. Šo ziedu sauc arī par desu koku. Spilgts pārstāvis izrotās māju un palīdzēs iedzīvināt bagātību. Turklāt zieds palīdz harmonizēt attiecības starp ģimenes locekļiem.

Kurās zonās stādi jāievieto?

Lai ziedi sāktu piesaistīt naudu un labklājību, ir svarīgi pareizi sakārtot augus savā mājā. Ir vairākas jomas, kurās ziedi būs visnoderīgākie.

Dzīvojamā istaba. Šo zonu aktivizē skaisti istabas augi, kas izvietoti tā, lai telpā brīvi cirkulētu enerģija. Laba vieta būtu palodze un vieta tai blakus, kas nav cieši pie sienas un neaizsprosto eju.

Lasi arī:Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – gatavojieties īpaši labam periodam

Gaitenis. Šajā zonā tiek novietoti nepretenciozi ziedi, kuriem nav nepieciešams daudz gaismas. Šī vieta būs veiksmīga zāmijai, kas jutīsies ērti augstā plauktā.

Kabinets. Svarīga zona, kurā jābūt dzīviem augiem. Tie palīdzēs piesaistīt labklājības enerģiju. Turklāt ziedi labvēlīgi ietekmēs garastāvokli un glābs jūs no stresa.

Labklājības un bagātības krāsas

Koši zaļie ziedi piesaista naudu, taču tie jāstāda noteiktu krāsu podos, lai palielinātu labklājības plūsmu. Labākā izvēle ir zaļa, zila un brūna. Turklāt bagātības zonās, kurās ievietotas vairākas monētas, ir svarīgi saglabāt ūdeni, kā arī talismanus, kas piesaista labklājību un laimi.

Dzīvi augi var būt laimes avots vai arī kaitēt. Lai māja kļūtu par spēka un aizsardzības vietu no jebkāda negatīvisma, ir svarīgi izvēlēties pareizos augus, nevis ienest mājās ziedus, kas var nozagt laimi.

Leave a Comment