Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam – gatavojieties īpaši labam periodam

Tuvojas maija pēdējā pilnā nedēļa. Numerologi pastāstīja, kāds skaitlis valdīs pār pasauli, kā arī dalījās viedoklī par to, kā no šī skaitļa var gūt atbalstu.

Mūs sagaida ārkārtīgi harmonisks un gaišs periods. Laika posmā no 22. līdz 28. datumam daudz kas izdosies, turklāt bez īpašas piepūles, taču tas nenozīmē, ka var paļauties tikai uz veiksmi. Jebkurš no jūsu darbiem un saistībām, ja tie ir vērsti uz labiem mērķiem, novedīs pie lieliem panākumiem. Numerologi stingri iesaka katru šīs nedēļas rītu sākt ar mīlestību pret sevi un pasauli. Iepriekš mēs runājām par to, kā to izdarīt biežāk.

Šīs nedēļas numeroloģija

Sākumā ir vērts noskaidrot, kāds skaitlis mēģinās mums palīdzēt maksimāli atklāt mūsu potenciālu. Lai to izdarītu, saskaitiet visus datumus un pēc tam pievienojiet tiem 5 — maija kārtas numuru:

(22+23+24+25+26+27+28)+5=180. 1+8+0=9.

Izrādās, ka Deviņi valdīs pār pasauli . Šis ir skaitlis ar diezgan spēcīgu enerģiju, kas mīl, kad cilvēki pabeidz svarīgas lietas. Šis ir ārkārtīgi laimīgs skaitlis maija pēdējai nedēļai. Deviņnieku valde mums kārtējo reizi dod mājienu, ka lietas jāpabeidz līdz vasaras atnākšanai. Jums ir jākoncentrējas uz kaut ko patīkamu un vienlaikus svarīgu. Pienāk brīdis, kad bezdarbība ir līdzvērtīga zaudējumam.

Lasi arī: Jupiters Vērsī no 2023. gada 16. maija: Andželas Pērlas ieteikumi nākamajam gadam

Cilvēka dvēselē un dabā kopumā šajā laikā valda harmonija. Nekādā gadījumā to nedrīkst salauzt. Laika posmā no 22. līdz 28. numerologi atzīmē paaugstinātu motivācijas līmeni. Daudzi cilvēki ne tikai vēlēsies kaut ko darīt, bet vēlēsies to darīt labāk nekā jebkad agrāk.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 22. maija līdz 28. maijam

Izvairieties no sliktiem vārdiem, negatīvām darbībām, sliktām domām . Nedusmojies, neatriebies, netur ļaunu prātu uz citiem cilvēkiem vai likteni. Jebkura destruktīva darbība var novest pie tā, ka veiksme vienkārši novēršas no jums. Ja esat laipns un pozitīvs, laime, gluži pretēji, sniegs jums spēcīgu atbalstu.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment