Bagātīgā hamburgeru zupa, kuru ir iespēja pagatavot mājās

Viegla un garšīga zupa ar patīkamu biezumu. To var pagatavot tūlītējā katlā vai uz plīts. Kad tā atdziest, tā būs ļoti bieza, bet, uzsildot, tā kļūst plānāka. Ļoti labi sasalst.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

1 ½ kg maltas liellopu gaļas

1 vidēji liels sīpols, smalki sagriezts

1 – 2 sagriezts tomāts

2 tases ūdens

1 kondensētas tomātu zupas

4 burkāni, smalki sagriezti

3 selerijas kātiņi, smalki sagriezti

4 ēdamkarotes pērļu miežu

½ tējkarotes kaltēta timiāna

1 lauru lapa

 

1.pagatavošanas solis:

Ieslēdziet daudzfunkcionālo spiediena katlu un izvēlieties funkciju sautēt. Gatavojiet un maisiet liellopu gaļu un sīpolus, līdz tie kļūst brūni (5 līdz 10 minūtes). Ielejiet liellopu gaļas konsommu, tomātus, ūdeni un tomātu zupu. Pievienojiet burkānus, seleriju, miežus, timiānu un lauru lapu.

2.pagatavošanas solis:

Aizveriet un aizslēdziet vāku. Izvēlieties funkciju Zupa; iestatiet taimeri uz 30 minūtēm. Ļaujiet 10 līdz 15 minūtes vārīties, lai veidotos spiediens.

Lasi vēl: Finanšu un darba prognozes zvaigžņu zīmēm – viena svarīga lieta, ko nevajadzētu darīt janvārī

3.pagatavošanas solis:

Izslēdziet spiedienu, izmantojot dabiskās atbrīvošanas metodi saskaņā ar ražotāja norādījumiem, apmēram 10 minūtes.

 

Leave a Comment