Baiļu tests: izvēlieties ieeju, kas jūs visvairāk biedē

 

2) Tunelis. Ja šī bilde jūs biedē, tad, visticamāk, jums dzīvē ir grūtības izteikties. Jūs esat apjukuši sevī, jums ir grūti izteikt savas jūtas un domas, jums ir grūti uzticēties cilvēkiem. Jums ir tendence visas savas emocijas glabāt sevī. Iemācieties runāt par savām jūtām, tad dzīve kļūs daudz vieglāka.

Lasi arī: Kā iestādīt naudas koku, lai nauda plūstu

Lasi arī: Smadzeņu darbība pēc pulksteņa: kurā laikā jūsu smadzenes darbojas ātrāk?

 

3) Pamesta ēka. Vai šī bilde tevi nobiedēja? Tas nozīmē, ka esat spēcīgs un gudrs cilvēks. Taču šī izvēle jūs raksturo arī kā noslēgtu cilvēku. Dažreiz jūs norobežojaties no šīs pasaules un nelaižat iekšā pat tuvākos. Jūs esat pašpietiekams un prasīgs cilvēks. Tomēr jūs cenšaties dzīvot atvērtāku un emocionālāku dzīvi un vairāk sazināties.

 

4) Koka māja. Ja durvis uz šo sabrukušo ēku jūs biedēja, tad tā ir laba zīme. Šobrīd jūs esat piepildīts ar mīlestību un maigumu, un jūs jūtat nepieciešamību tajā visā dalīties ar kādu. Tu esi gatavs uz daudz ko savu tuvinieku labā. Jūs uztraucaties par savu finansiālo stāvokli. Lai sasniegtu to, ko vēlaties, jums ir jāiet garš ceļš un jāstrādā pie savas domāšanas.

 

5) Nu labi. Vai jums ir bail iekrist akā? Jūs esat pašpietiekams un pārliecināts cilvēks. Jūs baidāties no izolācijas, ierobežojumiem un brīvības trūkuma. Tev dzīvē trūkst piedzīvojumu, prieka un pozitīvu emociju. Visticamāk, jūs tagad izjūtat diskomfortu ar savu dzīvi. Pārraujiet važas, sāciet dzīvot tā, kā vēlaties!

 

6) Zaķa bedre. Jūs baidāties no nezināmā. Jūs meklējat sevi, jums ir ļoti svarīgi saprast savu misiju, noskaidrot savu mērķi un atrast savas dzīves jēgu. Jums patīk iedziļināties sevī un analizēt notiekošo.

 

7) Kāpnes uz pagrabu . Vai jūs baidāties iekļūt šajā pagrabā? Visticamāk, pēdējā laikā jūs bieži piedzīvojāt neveiksmes, ar jums ir gadījušies nepatīkami stāsti, jūs esat daudz cietis. Kāpnes simbolizē dzīves aiziešanu, bet kritušās lapas – dzīves fāžu maiņu. Tas nozīmē, ka jūsu domas joprojām ir pagātnē. Tevī ir bailes, ka nepatikšanas un problēmas tev nemitīgi sekos. Lai gan patiesībā jūs esat tas, kurš tos nēsā sev līdzi. Atlaidiet pagātni, aizvainojumus un negatīvismu un sāciet domāt par pozitīvo.

8) Durvis uz cietumu. Cietums ir ne tikai ieslodzījuma simbols. Tā ir arī citādas dzīves pazīme, kas atšķiras no tās, pie kuras esat pieradis. Šī izvēle runā par jums kā par strādīgu un neatlaidīgu cilvēku. Tu soli pa solim virzies uz panākumiem, tev ir skaidri mērķi. Bet dziļi sirdī jūs vēlaties mieru, relaksāciju un komfortu. Dodiet sev atpūtu!

Vai piekrītat testa rezultātiem ?

Leave a Comment