Bija skaidri zināms, ka bērniņš puncī nomirs, tomēr māte viņu vēlējās iznēsāt līdz galam – neticami, kāpēc!

Ir neiedomājami grūti pieņemt lēmumu pārtraukt grūtniecību. Vecāki šajā brīdī domā par to, kā tas ietekmēs viņus un arī viņu ģimenes locekļus, tomēr ir jāspēj izšķirties par prioritātēm.

Retos gadījumos vecākiem nākas saskarties ar sirdi plosošu problēmu: iespējamību, ka bērnam būs garīgi vai fiziski traucējumi. Pateicoties mūsdienu tehnoloģijām, pirmsdzemdību periodā veiktās ultraskaņas diagnosticē iedzimtas kaites pirms bērna piedzimšanas.

Kerija Janga un viņas vīrs Roiss uzzināja, ka viņu otrajam bērnam noteikta anencefālija. Tas ir iedzimts defekts, kas gandrīz vienmēr ir letāls. Anencefālija ietekmē bērna smadzeņu un galvaskausa attīstību. Tas nozīmē, ka bērns pēc piedzimšanas nebūtu spējīgs dzīvot. Pārim bija jāpieņem smags lēmums: vai veikt bērna abortu?

Kerija pirms šīs grūtniecības iestājās pret abortiem, tieši tādēļ lēmuma pieņemšana bija vēl sarežģītāka. Uzzinot, ka viņu meita neizdzīvos, atrodoties ārpus dzemdes, pāris apsvēra iespēju priekšlaicīgi izraisīt dzemdības. Tomēr viņu izvēle krita par labu grūtniecības turpināšanai.

Lasi vēl: Tas, ko grūtniece izdarīja tad, kad bija sākušās dzemdības, tevi pilnībā šokēs!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kādēļ vecāki izlēma paturēt bērniņu, kuram nebija iespēju izdzīvot!

Leave a Comment