Bija skaidri zināms, ka bērniņš puncī nomirs, tomēr māte viņu vēlējās iznēsāt līdz galam – neticami, kāpēc!

Pēc dzemdībām vecāki izvēlējās novēlēt bērna ķermeni medicīniskiem pētījumiem.

Kerija un Roiss Jangi negaidīja, ka viņu meitiņai būs iedzimti defekti. Kerija pēc ultraskaņā atklātā ievietoja jaunumus savā Facebook kontā: “Viņai ir ideālas rociņas un kājiņas. Viņai ir ideālas aknas, plaušas un nieres. Diemžēl viņai nav ideālu smadzeņu. Mēs nesen uzzinājām, ka viņai ir anencefālija, un tā nav ārstējama.”

Kerija un Raiss izvēlējās bērnu saglabāt. Viņi meitenīti nosauca par Evu. Tā vietā, lai priekšlaicīgi pārtrauktu Evas dzīvību, pāris nolēma saglabāt bērnu un pēc viņa Nā*es ziedot tā ķermeni un orgānus medicīniskiem pētījumiem.

Lasi vēl: Tas, ko grūtniece izdarīja tad, kad bija sākušās dzemdības, tevi pilnībā šokēs!

Kerija ar savām ikdienas grūtībām dalās vietnē Facebook, tai skaitā ar mirkli, kad uzzināja par iespēju ziedot nedzimušā bērna orgānus. Kerija skaidro:

Mēs uzzinājām, ka visu Evas sirdi diemžēl nevarēs ziedot transplantācijai, bet priecājamies, ka varēs izmantot viņas sirds vārstuļus, aknas, nieres un aizkuņģa dziedzeri. Zinātniskiem pētījumiem mēs labprāt ziedosim viņas plaušas. Mums ir iespēja satikt orgānu saņēmējus, ja vien viņi to vēlas. Es no sanāksmju telpas izsoļoju dusmīga un aizkaitināta. Kādēļ viņiem bija jāizklausās tik cerības pilniem?”

Kerijas vīrs Roiss arī izmantoja vietni Facebook, lai dalītos pārdzīvojumos un gūtu spēku: “Šis ir sliktākais brīdis manā mūžā, uzzināt, ka tavs bērns mirs, tomēr Kerijai pietika spēka šajā brīdī domāt par citiem un pašaizliedzīgi palīdzēt cilvēkiem. Mēs tuvojamies finiša taisnei. Lai arī būs aizraujoši satikt Evu, tam ir sava cena. Mēs dosimies uz Slim**cu, lai sagaidītu bērniņu, bet dosimies mājās tukšām rokām.”

Reti kuri vecāki nolemtu ziedot sava nedzīvā bērna ķermeni, tieši tādēļ Kerijas un Roisa lēmums ir īpaši cienījams.

Avots: viralthread.com

Leave a Comment