Bezkaunīgie pārtikas zagļi: kuras suņu šķirnes nezina, kas ir sāta sajūta

Eksperti ir atklājuši, ka vienai šķirnei piemīt gēns, kura dēļ dzīvnieki nespēj apzināties, ka ir paēduši.

Dažu šķirņu suņi nezina, kas ir sāta sajūta, tāpēc, lai šie dzīvnieki būtu veselīgi, ir jāseko, lai viņi nelaupa barību, rūpīgi jāseko līdzi porciju lielumam un tam, cik viņi sver.

Labradori un retrīveri ir “nekaunīgi pārtikas zagļi”, raksta The Scotsman, atsaucoties uz Amerikas Kinoloģiskā kluba datiem. Pēc ekspertu domām, šīs abas šķirnes dala pirmo vietu starp šķirnēm, kurām ir nosliece uz lieko svaru.

Tiek norādīts, ka šīs šķirnes suņi var ēst, līdz viņiem kļūst slikti. Kinologi piebilda, ka šiem suņiem ir gēns, kas neļauj smadzenēm reģistrēt, ka tie ir paēduši, tāpēc dzīvnieki var atkal būt izsalkuši pat tad, ja nesen ir ēduši.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmju pāri, kuru nesaskaņas noved pie mīlestības: kas viņi ir?

Topā ierindojās arī bīgli. Šī šķirne tika izaudzēta, lai medniekiem palīdzētu izsekot dažādiem dzīvniekiem, pateicoties to izcilajai ožas izjūtai. Tagad šīs šķirnes pārstāvji savu izcilo ožu izmanto, lai atrastu ēdiena gabaliņus, jo īpaši arī atkritumos.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

Takši arī tika izaudzēti, lai meklētu medījumu gan uz zemes, gan zem tās, un arī takšiem var būt problēmas ar svaru. Šīs šķirnes suņi var ubagot barību. Viņiem ir nepieciešama fiziska slodze, lai viņi paliktu slaidi un ar labu fizisko labsajūtu.

 

Leave a Comment