Dienas prognoze 12.maijam: neesiet tik pieticīgi, jūs esat pelnījuši vairāk!

Dienas prognoze 12.maijam: neesiet tik pieticīgi, jūs esat pelnījuši vairāk!

Auns

Garastāvoklis atstāj daudz ko vēlēties, taču nevajag tam ļauties. Centies būt uzmanīgāks savos izteicienos un vērtējumos, izmest no galvas skumjas domas un noskaņoties uz pozitīvo.

Padomā, pirms runā.Nepadodies skumjām.

Vērsis

Kāds jūs maldina, tiecas pēc savtīgiem mērķiem. Ieskaties tuvāk apkārtējos, centies izprast viņu rīcības motīvus – varbūt kāds jauns paziņa vai kolēģis nemaz nav tik “mīļš”, kā viņam mēģina likties?

Viņi vēlas tevi maldināt. Ieskaties tuvāk apkārtnē.

Lasi vēl: Būsi stiprāks par jebkuru zīlnieku: 10 padomi, kā attīstīt intuīciju

Dvīņi

Mūsdienās pozīcija “Es pats to zinu” nav labākā izvēle. Neignorējiet to, ko viņi jums saka, pretējā gadījumā jūs varat nonākt stulbā stāvoklī. Un neatsakiet palīdzību tiem, kas to lūdz, šim cilvēkam tiešām nav neviena cita, pie kā vērsties.

Uzklausīt padomu. Sniedz palīdzīgu roku.

Vēzis

Svētdien tev veiksies viss, ko uzņemsi – veiksme ir tavā pusē. Iepazīsi arī interesantu un pozitīvu cilvēku, ar kuru komunikācija sagādās lielu prieku.

Lai laba diena. Jauka tikšanās.

Lauva

Dzīvē ir “pelēkās” dienas, un lietas ne vienmēr izdodas tā, kā mēs vēlētos. Jums tas ir jāpieņem mierīgi, nevis jāmoka neveiksmju dēļ, jo īpaši tāpēc, ka katastrofa nenotika. Dodieties uz mežu vai parku, pastaigājieties, izbaudiet sauli un svaigu gaisu.

Pieņemiet to, visiem ir neveiksmes. Pastaigājies.

Jaunava

Veiksme šodien ir labvēlīga tiem, kas dodas ceļā – diena labvēlīga biznesa un personīgiem braucieniem. Iespējami arī negaidīti finansiāli ienākumi: bonuss, laimests loterijā, neplānotas peļņas saņemšana.

Lieliska diena ceļojumiem. Iespējami patīkami pārsteigumi.

Svari

Šodien neesi noskaņots darbam un sarežģītu problēmu risināšanai, tev nepieciešama atpūta. Nepaliec četrās sienās, dodies izklaidēties un pat nedomā par biznesu, problēmām un rutīnu.

Laba diena jautrībai. Izmet no galvas domas par biznesu.

Skorpions

Šajā dienā jums veiksies biznesa jautājumu risināšanā, pārrunās, darījumu slēgšanā, lielos pirkumos, nekustamo īpašumu pārdošanā. Svētdiena būs aizņemta, un vislabāk ir iet gulēt agri, lai būtu labi atpūties pirms darba nedēļas sākuma.

Veiksmi sarunās un darījumos. Ej gulēt agri.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 13. līdz 19. maijam: būs jāiesaistās cīņā par savu laimi!

Strēlnieks

Šodien tu esi kā poga, kas satur visu kopā – cilvēki vērsīsies pie tevis pēc palīdzības, padoma vai vienkārši gribēs raudāt tavā vestē. Neatsakies no cilvēku atbalsta un centies viņus “inficēt” ar savu optimismu, tev noteikti izdosies.

Esi pozitīvs. Atbalsti savus mīļos.

Mežāzis

Cilvēki mēdz kļūdīties un bieži kādu apzināti maldina. Filtrējiet informāciju, kas nāk no citiem, pārbaudiet to, nepieļaujiet viņu vārdus. Un nepalieciet uz dīvāna visu dienu, šodien jums jābūt aktīvākam.

Neuztver visu, ko dzirdat. Atrodi laiku fiziskajām aktivitātēm.

Ūdensvīrs

Svētdiena jāvelta atpūtai un izklaidēm, bizness pagaidām var pagaidīt. Bet, ja dodaties izklaidēties, uzmanieties ar stiprajiem dzērieniem, pretējā gadījumā pirmdienas rīts nemaz nebūs labs.

Laba diena jautrībai. Nelietojiet pārmērīgi alkoholu.

Zivis

Pavadiet dienu viegli un bezrūpīgi, un labāk nav vienatnē, bet lielā kompānijā. Tas palīdzēs novērst uzmanību, aizmirst par problēmām un uzlādēt sevi ar pozitīvismu visai nākamajai nedēļai.

Tikties ar draugiem vai radiem. Izklaidējies un izklaidējies.

Leave a Comment