Bīstamas pazīmes, kuras tu nedrīksti ignorēt attiecībās. Pieredzē dalās vecmāmiņas

 

Brīdinājuma zīme numur 1: jebkura veida vardarbība

Neraugoties uz pētnieku, ārstu un psihologu brīdinājumiem, cilvēki pieļauj šo kļūdu ārkārtīgi bieži. Viņi stājas laulībā ar tiem, kas pret viņiem pielietojuši vardarbību vēl attiecību agrīnā stadijā.

Dzīves gudrie vecīši ir viennozīmīgi pārliecināti – ja jūsu partneris paceļ pret jums roku un vai cenšas citādi jums kaitēt, bēdziet no viņa pa gabalu. Ja vardarbība notiek, kamēr jūs vēl tikai tiekaties, tā atkārtosies arī laulībā.

Stāsta 84 gadus vecā Džoanna:
“Nekad, nekad nesaistieties ar cilvēku, kurš aizvaino jūs fiziski par to, ka jūs it kā uzprasāties uz nepatikšanām. Viņi var jums teikt, ka mainīsies, bet jūs varat domāt, ka palīdzēsiet viņiem mainīties, taču tas nenotiks. Es mēģināju viņu [savu partneri] mainīt, man tas neizdevās, un es no viņa šķīros. Nav svarīgi, cik reižu šādi cilvēki jums saka, ka viņi nožēlo un nekad vairs neizmantos vardarbību. Jūs redzēsiet: tas nenotiks”.

Lasi vēl: Iemesli, kāpēc tev attiecībās tiek salauzta sirds, atkarībā no tavas Zodiaka zīmes

Brīdinājuma zīme numur 2: neizskaidrojami dusmu uzliesmojumi

Veci cilvēki uzskata, ka milzīga brīdinājuma zīme ir sprādzienbīstams raksturs, kad cilvēks dod vaļu dusmām ar vai bez iemesla. Pēc viņu domām, no šāda indivīda ir jāturas pa gabalu.

Pats galvenais ir atcerēties: sākumā šie dusmu uzliesmojumi var nebūt adresēti jums. Aplidošanas laikā cilvēks var turēt savas dusmas attiecībā pret topošo partneri zem kontroles. Tādējādi jums uzmanīgi jāpavēro, kā partneris uzvedas attiecībā pret citiem cilvēkiem un situācijām, kas izsit no līdzsvara.

Stāsta 76 gadus vecā Anete:
“Es vienojos par satikšanos ar vīrieti pilsētas metro un mēs nokavējām vilcienu, jo atradāmies nepareizajā platformas pusē. Viņš bija tik saniknots, ka tad, kad mēs gājām pa kāpnēm, sāka runāt briesmīgus vārdus un nometa zemē kaut kādus sīkumus. Kad tas notika, es paskatījos uz šo cilvēku un sapratu: “Tas nav tas, ar kuru vēlos saistīt savu dzīvi””.

Brīdinājuma zīme numur 3: meli lielās lietās un sīkumos

Visi cilvēki mēdz melot par sīkumiem, piemēram, atbildot uz jautājumu “Vai šajās biksēs es neizskatos resna?” Taču veci ļaudis aicina būt ļoti uzmanīgiem ar tiem, kas melo pastāvīgi. Patiesībā partnera negodīga attieksme pret jums var visu sabojāt.

Stāsta 91 gadu vecā Pamela:
“Šausmīgi ir tas, ka cilvēks pēkšņi neatnāk mājās. Melo par to, kur un ar ko bijis, ko darījis. Veic un saņem aizdomīgus telefona zvanus un līdzīgas lietas. Uzticība ir ļoti trausla lieta: reiz zaudējot, ir ļoti grūti to atjaunot. Var mēģināt aizmirst par šīm lietām, taču jūsu aizdomīgums tik un tā nekur nepazudīs”.

Brīdinājuma zīme numur 4: sarkasms un ķircināšana

Šo divu paradumu problēma ir tajā, ka cilvēks bieži saka, kas tas ir “jautrības pēc”. Bet tad, kad tava atbildes reakcija ir dusmas, tevi apsūdz humora sajūtas trūkumā. Veci ļaudis iesaka turēties tālāk no tiem, kas nevar apvaldīt savu sarkasmu un ķircina jūs, pārkāpjot jebkādas robežas.

Stāsta 70 gadus vecā Barbara, kura ar pirmo vīru šķīrās divus gadus pēc kāzām, jo sajuta tumšo pusi, kas slēpās aiz viņa sarkasma:
“Pievērsiet uzmanību uzvedībai. Kāds, kas nemitīgi izsaka sarkastiskas un kritiskas piezīmes par visu apkārt, visticamāk, nespēj pilnvērtīgi funkcionēt apkārtējā pasaulē. Visdrīzāk, šim cilvēkam ir šausmīgi kompleksi”.

Stāsta 90 gadus vecā Mārgareta, kurai izdevās ar vīru vienoties, lai viņš izbeidz ķircināšanu:
“Ķircināšana ir ļoti bīstama. Tā ir kā ņirgāšanās. Izsmējīga uzvedība pazemo otru cilvēku. Pat tad, ja viss tiek pasniegts kā joks, šāda uzvedība ir brīdinājuma zīme, jo patiešām noniecina otra cilvēka personību”.

Dažkārt mīlestība un laulība šķiet neticami sarežģītas lietas. Taču, kā pauž vecākās paaudzes ļaudis, visā pie vainas ir viens iemels: pārāk daudz cilvēku pieņem nepareizu lēmumu partnera izvēlē un nožēlo par to daudzus gadus. Taču – ņemot vērā minētās četras brīdinājuma zīmes, jūs varat pieņemt pareizu lēmumu, kas vairos jūsu izredzes uz ilgu un laimīgu kopdzīvi.

Avots: tayni-mirozdaniya.ru

Leave a Comment