Blaugznas: Ātrs veids, kā tikt vaļā no blaugznām! Pamēģiniet paši!

Blaugznas

Blaugznas ir īsta postaža! Vasara vai ziema, bet Jums uz pleciem mūžīgais sniegs! Problēmas ar blaugznām regulāri izmaksā lielu naudu dažādu līdzekļu iegādei!

Bet nesatraucieties! Šodien “Zeltene.lv” pastāstīs, kā tikt vaļā no šīs problēmas!

Blaugznas ir simptoms tādai ādas Sli**bai kā seboreja. Šī Sli**ba izjauc tauku dziedzeru funkciju. Ir divu veidu blaugznas – sausās un taukainās. Sausās blaugznas rodas, ja nepienācīgi kopj galvas ādu, bet taukainās blaugznas liecina par hormonālās sistēmas darbības traucējumiem vai problēmām ar kuņģa un zarnu traktu.

Lasi arī: Ļoti iedarbīgi līdzekļi pret blaugznām

Pirms uzsākat blaugznu ārstēšanu, ieteicams no sava uztura izslēgt taukainus, sālītus un saldus ēdienus, jo blaugznas var uzrasties arī no nepareiza uztura.

 

Blaugznas: Kā ātri tikt vaļā no blaugznām?

 

Ābolu etiķis

Blaugznas

 

Šo produktu jau izsenis lieto ne tikai kulinārijā, bet arī kā matu atjaunojošu līdzekli. Labākais veids, kā tikt vaļā no blaugznām, ir izmantot mājās pagatavotu maisījumu, kas pie reizes arī nostiprinās un atjaunos matu struktūru.

Lai pagatavotu līdzekli, nepieciešams sajaukt pusglāzi ābolu etiķa ar tik pat daudz ūdeni. Maisījumu klājiet tieši uz galvas ādas un atstājiet to uz 1 stundu, pēc tam izmazgājiet ar šampūnu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment