Brīdinājuma horoskops: par ko var pārstāt mīlēt dažādi Zodiaka zīmes pārstāvji

Svari: “Mīlestība aizies, ja tu liksi man nervozēt!”

Parasti šīs zīmes cilvēki mēģina ar visu savu spēku, saglabāt savu mīlestību. Bet, ja jūs pastāvīgi kritizējat partneri Svarus un paaugstināt savu balsi pret viņu, tad šķiršanās ir gandrīz neizbēgama.

LASI ARĪ: Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Skorpions: “Mīlestība aizies, ja tu kaut ko sāksi slēpt no manis!”

Lai ko varētu teikt par šīs zīmes cilvēkiem, viņi var mīlēt mūžīgi. Skorpiona jūtas var iznīcināt, tikai slēpjot kādu informāciju. Esi godīgs!

Strēlnieks: “Mīlestība aizies, ja tu manī nogalināsi cerību!”

Lai šīs zīmes pārstāvis pazustu no jūsu horizonta uz visiem laikiem, pietiek ar to, ka nospiediet to ar sāpēm un skumjām. Tiklīdz Strēlnieks apzinās, ka jūs negaidāt neko labu no kopdzīves, tas uzreiz iztvaiko.

Mežāzis: “Mīlestība aizies, ja tu padosies!”

Šīs zīmes pārstāvji vēlas būt par piemēru partnerim, lai uzlādētu viņu ar enerģija. Tiklīdz jūs pārtrauksiet cīņu par savu sapni, Mežāzis tevī būs vīlies un pametīs.

LASI ARĪ: Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Ūdensvīrs: “Mīlestība aizies, ja tu kļūsi kā visi pārējie!”

Tā kā šīs zīmes cilvēki piesaista tikai unikālus indivīdus, jums nevajadzētu pazemināt savu pašcieņu. Nav nepieciešams mainīties. Tikai esi tu pats!

Zivis: “Ja tu iznīcināsi manus sapņus, mīlestība aizies!”

Šīs zīmes pārstāvji var mīlēt ilgi un patiesi. Bet, ja jūs atņemat Zivīm iespēju sapņot vai maldināt viņu cerības, viņas peld prom nezināmā virzienā.

Tagad jūs zināt, ko darīt, lai ilgstoši uzturētu partnera jūtas! Lūdzu, dalieties ar šo noderīgo informāciju ar saviem draugiem.

Visiem mīlestību!

Avots: fabiosa

Leave a Comment