Pirmsjaunā gada prognoze: kas gaida Zodiaka zīmes 2018. gada beigās – vēl ir iespējams paspēt mainīt dzīvi!

Astrologi ir apstiprinājuši, ka dažu Zodiaka zīmju dzīvēs mainīsies tikai 2018. gada beigās. Tagad ir pienācis laiks gatavoties gaidāmajām izmaiņām, lai izvairītos no nepatikšanām, nezaudētu veiksmi.

Pat ja jūsu dzīvē gada laikā nav notikušas izmaiņas, tas nenozīmē, ka atlikušajos mēnešos izmaiņas nevar notikt. Lielākajai daļai Zodiaka apļa pārstāvju vēl ir jāiet cauri svarīgiem notikumiem, pēc kuriem viņu  dzīve var būtiski mainīties. Speciālisti pastāstīs par to, kas jūsu Zodiaku gaida 2018. gada beigās.

Uguns elements: Auns, Lauva, Strēlnieks

Saskaņā ar horoskopu uguns elementu pārstāvjiem gada beigas būs īpaši intensīvas. Bet pārmaiņas nebeidzas tur. Astrologi apgalvo, ka 2018. gada pēdējā mēneša laikā Aunam, Lauvai un Strēlniekam būs jārisina ar finansēm un darbu saistītas problēmas.

Lasi arī: Kādām zodiaka zīmēm paveiksies 2019. gadā

Gada beigas ir visspēcīgākais laiks, un šajā periodā impulsīvais Auns var ciest, pateicoties viņu karstumam. Tomēr, ja jūs pareizi pārvaldāt savas emocijas, jūs joprojām varēsiet saglabāt darba vietu.

Lauvai un Strēlniekam vajadzētu būt uzmanīgākam ar Jaunā gada vakaru, jo tēriņu slāpēšana var pārvarēt veselo saprātu. Tērējiet naudu apzināti, bet ir labāk plānot tēriņus iepriekš, pretējā gadījumā naudas trūkums kļūs par galveno ne tikai pagājušo dienu, bet arī nākamā gada problēmu.

Zemes elements: Vērsis, Jaunava, Mežāzis

Pašreizējais gads ir pagājis zemes elementa aizgādībā, tāpēc vismazākās grūtības būs Vērsim, Jaunavai un Mežāzim. Aizejošā gada pēdējie mēneši šo zvaigznāju pārstāvjiem ir mierīgi, bet tikai tad, ja viņi paši netraucē tam, kas ir sasniegts šogad.

Lasi arī: Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Gada beigās slinkums var pilnībā pārņemt Vērsi, jo var šķist, ka visgrūtākais ir beidzies. Tomēr jums nevajadzētu atpūsties, jo bezdarbība novedīs pie tā, ka Vērsim būs jāpasteidzas atrisināt aizejošā gada pēdējās dienās tas, kas var radīt  nopietnas kļūdas, par kurām jums būs jāmaksā 2019. gadā.

Mežāzis var pārāk aizrauties ar darbu, kam nav ļoti laba ietekme uz viņa personīgo dzīvi. Parasti Mežāžu zīmes pārstāvji ļoti smagi strādā, bet gada beigās jums jāatrod laiks atpūtai. Attālinoties no tuviem cilvēkiem biznesa labā, Mežāzis riskē iztērēt aizejošās dienas  strīdos un konfliktos ar radiniekiem.

Gada pēdējās dienās Jaunava beidzot varēs izbaudīt harmoniju. Svarīgas problēmas ir aizmuguras, un tagad nekas nesola jaunas grūtības. Ir pienācis laiks pievērsties atpūtai un pirms Jaunā gada sadzīves problēmām, un labāk ir sākt jaunus pasākumus jau 2019. gadā.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment