Briesmīgi: kā 68 gadus vecā sērijveida Slep**va izmantoja upuru līķus?

2B18DA7900000578-3185423-Caught_Samsonova_centre_was_arrested_last_week_after_she_was_fil-a-12_1438756866262

Bēdīgi slavenā pensionāre angļu, krievu un vācu valodās rakstīja slepenu dienasgrāmatu par to kā nonāvējusi cilvēkus, šo dienasgrāmatu viņa turēja kopā ar grāmatām par astroloģiju un melno maģiju.

Pagājušajā nedēļā viņu arestēja, jo viņas piemājas kameras, Sanktpēterburgā, fiksēja kā viņa atbrīvojas no sava pēdējā upura līķa.

Detektīvi tur pensionāri, kas agrāk strādājusi viesnīcā, aizdomās arī par kanibālismu. Ir pamats aizdomām, ka viņa ēdusi cilvēku ķermeņa daļas, kas tika nogrieztas un atdalītas.

Tiek stāstīts, ka Samsonovai īpaši patika ēst plaušas. Kad prese Pol***jai jautāja, vai viņa ir arī kanibāle, tika atbildēts, ka tas nav izslēgts.

Krievijas Izmeklēšanas Komiteja atklājusi, ka viņas nogalināto cilvēku līķiem trūkst dažādi iekšējie orgāni, lielākoties, tās ir plaušas.

Tiek lēsts, ka Slep**va savam pēdējam upurim, 79 gadus vecajai, Valentīnai Ulanovai, iedeva letālu miegazāļu devu un tad, upurim vēl esot dzīvam, viņa sagrieza viņas ķermeni gabalos.

Samsonova tika aizturēta pēc tam, kad Ulanovas bezgalvainais līķis tika atrasts netālu no dīķa Dimitrova ielā, Sanktpēterburgā. Samsonova bija Ulanovas aprūpētāja.

Samsonova atzinusies, ka nogalinājusi Ulanovu strīda laikā, par nenomazgātām krūzītēm.

Vecākais izmeklētājs, Mihails Timošatovs teica: „Tamāra Samsonova saka, ka sākotnēji lika savai draudzenei, Ulanovai, gulēt un tad sagrieza viņu gabalos.”

Pol***jas darbinieki šobrīd salīdzina Samsonovas dienasgrāmatu ar neatrisinātam Slep**vību lietām, kurās cilvēku ķermeņi atrasti sagriezti gabalos un atstāti dažādās pilsētas vietās.

12 gadus iepriekš, uz tās pašas ielas, kurā dzīvoja Samsonova, tika atrasts vīrieša līķis bez rokām un kājām, viņas dzīvoklī atrasta identificētā vīrieša vizītkarte, kas viņu padara par aizdomās turamo nozieguma pastrādāšanā.

Samsonova tiek turēta aizdomās arī par sava vīra Slep**vību, viņš pazuda 2005. gadā un tā arī līdz šim netika atrasts, ne dzīvs, nedz Mir*s.  

Dienasgrāmatā atrasts ieraksts, ka viņa nogalinājusi arī kādu īrnieku, vārdā Volodja, vannas istabā viņa sagriezusi viņa ķermeni vairākās daļās un mirstīgās atliekas ievietojusi plastmasas maisiņos un izmētājusi pa visu rajonu.

Par spīti ārkārtīgi nopietnajām apsūdzībām Samsonova uztraucās tikai par to, ka žurnālisti darīs sabiedrībai zināmus viņas noziegumus – un, ka par to uzzinās viņas kaimiņi Sanktpēterburgā.

Attēls no video ieraksta, kur redzams kā viņa nes smagus miskastes maisus, kur iespējams bija ievietots pēdējā upura līķis.
Attēls no video ieraksta, kur redzams kā viņa nes smagus miskastes maisus, kur iespējams bija ievietots pēdējā upura līķis.

Detektīvi atsakās publicēt Samsonovas dienasgrāmatu pirms viņa būs notiesāta par daudzajām Slep**vībām.

Kādā no tiesas prāvām viņa atzinās: „Es gatavojos šai tiesai jau duci gadu. Tas viss tika apzināti plānots… Nav iespējas dzīvot. Ar šo pēdējo Slep**vību esmu noslēgusi nodaļu.”

Pol***ja pastāstīja, ka par spīti tam, ka viņa atzinusies Slep**vību izdarīšanā, viņa neatzīstas, kur paslēpusi pēdējam upurim nogriezto galvu.

Kāds izmeklēšanas avots pavēstīja: „Vai nu viņa ir daudz stulbāka vai arī daudz daudz gudrāka, nekā izliekas.”

Avots:dailymail.co.uk

Leave a Comment