Brīnumbērns – viņš 14 gadu vecumā pabeidza universitāti. Kā tas ir iespējams?!

14 gadus vecs zēns ir kļuvis par jaunāko cilvēku, kurš ir pabeidzis Teksasas Kristīgo universitāti.

Kamēr zēna panākumi jau ir ierakstīti vēsturē, šis, kā viņš pats sevi apraksta, “normālais puisis” jau domā par doktora grāda ieguvi kvantu mehānikā.

Kārsons Hjū-jū pats nedomā, ka viņš kaut kā atšķirtos no sava vecuma bērniem, un viņam ir kauns, ja kāds viņu sauc par ģēniju vai slavenību.

“Es esmu normāls, parasts puika,” saka Kārsons. “Tas ir tikai kaut kas, ko es esmu iemācījies, tas nenozīmē, ka esmu ģēnijs. Esmu parasts 14-gadīgs puisis, kurš dara universitātes līmeņa lietas.”

Lasi vēl: Neticamas zinātniskas lietas, kas jau agrā bērnībā paredz to, kāds tu izaugsi

Mācības universitātē Kārsons uzsāka 11 gadu vecumā – tas citiem studentiem radīja pamatīgu šoku. Pats zēns komentē, ka mācības universitātē ir izrādījušās grūtākas, nekā viņš bija domājis, īpaši Amerikas vides vēsture, vispārīgā ķīmija un klasiskās mehānikas priekšmeti.

“Sākumā, kad eksāmenos un testos neveicās pārāk labi, es gāju mājās un domāju, ka man tas taču bija jāzina, es būtu varējis izdarīt daudz labāk, tomēr tagad es esmu iemācījies labāk tikt galā ar vilšanās sajūtu, zinu, ka viss beigu beigās būs labi,” saka Kārsons.

Kārsona mamma Klareta Kimpa

Visvairāk zēnu ir ieinterējusi kvantu fizika, viedtālruņu un citu elektroniku nākotne viņam šķiet pati aizraujošākā.

Vecāki ar zēnu ļoti lepojas!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment