Šīs zāles tev var palīdzēt palikt stāvoklī!

Pasaulē atzītākie neauglības ārstēšanas speciālisti ir atklājuši zāles, kuru lietošana tev var palīdzēt vieglāk tikt pie bērniņa.

Lai arī cik neticami tas neizklausītos, tā ir patiesība.

Aspirīna dzeršana var palīdzēt tev ieņemt bērnu, tā atzinuši pasaulē atzītākie neauglības ārstēšanas speciālisti.

Miljoni sieviešu jau izmanto šo brīnumlīdzekli regulāri, lai samazinātu vēža veidošanās un sirdslēkmes risku.

Tagad veiktie pētījumi daudzsološi prognozē, ka aspirīns palīdzēs sievietēm tikt pie ģimenes pieauguma – tas palielina dzemdes biezumu, samazina iekaisumu šūnās un pastiprina As**s plūsmu.

ASV reproduktīvās Vese***as sabiedrības viceprezidents Dr. Ričards Paulsnons pastāstījis, ka sievietēm, kuras cenšas palikt stāvoklī, vajadzētu vienu reizi dienā dzert aspirīnu, lai palielinātu iespējas tikt pie bērniņa.

Viņš apgalvo: “Aspirīns ir šī gadsimta zāles. Sievietēm, kuras lieto aspirīnu, lai tiktu pie bērna, netiek nodarīts nekāds kaitējums.”

“Aspirīns palielina As**s pieplūdi iegurnī un endometriālo biezumu.”

Pētījums atklājis arī to, ka aspirīns palīdz arī sievietēm, kuras piedzīvojušas spontāno abortu.

ASV zinātnieki pētījuma ietvaros sekoja līdzi 1200 sievietēm vecumā no 18 līdz 40 gadiem, kurām reģistrēta neveiksmīga grūtniecība. Viņi vēlējās noskaidrot, kā sievietes ietekmēs 81 mg aspirīna patērēšana katru dienu.

Lasi vēl: Svarīgi! Ievēro, kādas zāles un ēdieni nesader

Dažu sieviešu deva tika aizvietota ar neīstu tableti, un rezultāti salīdzināti ar tām sievietēm, kuras dzēra īsto medikamentu.

Pētījums sekoja sievietēm līdzi 6 menstruālos ciklus, kuru laikā viņas centās palikt stāvoklī. Ja kādai no sievietēm tas izdevās, viņas tika īpaši novērotas.

Jutas universitātes eksperti atklāja, ka tām sievietēm, kuras lietoja aspirīnu, par 17% palielinājās iespēja palikt stāvoklī un par 20% palielinājās bērna dzemdēšanas iespēja.

Lai arī pētījumā piedalījušās sievietes, kurām bijušas problēmas ar bērna ieņemšanu, arī veselīgām sievietēm ieteicams lietot aspirīnu nelielās devās.

Par spīti pozitīvajiem rezultātiem, šai teorijai ir arī pretinieki. Viens no viņiem ir Dr. Stjuarts Laverijs no Reproduktīvās medicīnas departamenta, Londonas Hammersmita Slim**cā. Viņš brīdina: “Vai pētījuma autori ir gatavi aspirīnu ieteikt visiem? Domāju, ka šeit jābūt krietni uzmanīgākiem.”

Nacionālais Vese***as dienests brīdinājis, ka noteikti jāatceras, ka aspirīns tomēr ir medikaments, kas var izraisīt tādus blakusefektus kā čūlas un vēdera asiņošanu.

Ikvienam, kurš apņēmies to lietot ikdienā, noteikti jākonsultējas ar ģimenes ārstu.

Avots: www.mirror.co.uk

Leave a Comment