Britu karaliskās ģimenes pazinēja paziņojusi: “Princese Šarlote ir pašpuika, nevis lēdija!”

 

“Es nešaubos, ka viņa ir noteicēja arī attiecībās ar brāļiem. Iespējams, viņa to dara līdzīgi kā vecvecmāmiņa – karaliene Elizabete II. Neviens viņai negrib neko iebilst, jo viņa tā pateica!” – eksperte pauda viedokli izdevumam “Daily Mail”.

Kā apgalvo eksperte, viņa nemaz nebūtu izbrīnīta, ja Šarlote drīzumā nomainīs romantiskās kleitiņas pret kareivīgām biksēm.

“Viņa ir “pašpuika”, nevis lēdija. Ja tas tiešām tā notiks, Keitai Midltonei būs ļoti grūti piespiest viņai valkāt kleitas,” – pajokoja eksperte.

Lībija arī atzinās, ka princesei Šarlotei varētu būt arī problēmas ar puikām skolā, jo viņiem nepatīk valdonīgas meitenes. Tajā pat laikā eksperte atzina, ka Keitas un prinča Viljama meita ļoti prasmīgi prot nomainīt savu kareivīgo izskatu pret apburošu un valdzinošu smaidiņu. “Mazā Šarlote ir apguvusi, kā iepatikties cilvēkiem!” – sacīja eksperte.

 

Lasi arī: Mātei jau 77 gadi, bet viņa  59 gadus nes savu dēlu uz muguras

Sandringemas Ziemassvētku baznīcas ceremonijā princese Šarlote kādā mirklī atteicās dot pušķi. Arī pirms tam viņa jau ir izrādījusi savu raksturu, tā, piemēram, kādā regatē viņa parādīja mēli, kad Keita palūdza pamāt publikai.

Leave a Comment