Kādu čakru ietekmē noteiktas krāsas ēdieni. Padomi no dziednieces Madaras Buntes

1

10 produkti, kas spēj palīdzēt un dziedināt fizisko un garīgo ķermeni:

Ziedputekšņi;
Godži ogas;
Makas pulveris;
Medus;
Kakao pupas;
Kaņepju sēklas;
Spirulīna;
Mellenes;
Kviešu zelmenis;
Aumaļām krāsaini augļi un dārzeņi (ik dienas).

Madara Bunte dalās ar informāciju, kā caur noteiktu krāsu pārtikas produktiem varam līdzsvarot savas čakras. Krāsas visnotaļ spēcīgi ietekmē mūsu enerģētiku un čakras (enerģijas centrus), kas atbild par dažādām, arī mūsu fiziskā ķermeņa funkcijām, piemēram:

Lasi vēl: “Caurumi”, pa kuriem aizplūst enerģija

Saknes jeb pamata čakra ir sarkanā krāsā. To līdzsvaros olbaltumvielas un sarkanas krāsas augļi un dārzeņi, piemēram, zemenes, bietes, ķirši, avenes, āboli, greipfrūti, redīsi, dzērvenes, tomāti, granātāboli. Saknes čakra atbild par mūsu iezemēšanos, individualitāti, drošību, mieru, veselību, stabilitāti, drosmi un pacietību.

Nabas jeb sakrālā čakra ir oranžā krāsā. Tai palīdzēs šķidrumi un oranžas krāsas augļi un dārzeņi, piemēram, ķirbis, burkāni, mango, nektarīni, apelsīni, persiki, aprikozes un hurmas. Šī čakra atbild par ģimeni, mūsu spēju saņemt un dot, dažādām vēlmēm un emocijām, seksuālu mīlestību un baudu, pārmaiņām, jaunu ideju asimilāciju, iecietību, kā arī līdzsvarotu un veiksmīgu sastrādāšanos ar apkārtējiem.

Saules pinuma čakra ir dzeltenā krāsā. Tai palīdzēs cieti saturoši produkti (kartupeļi, kukurūza) un dzeltenas krāsas augļi – banāni, dzeltenā paprika, citrons, ananass. Dzeltenās krāsas čakra atbild par enerģiju, paškontroli, nemirstību, gribasspēku, dzīvesspēku, smiekliem un siltumu.

Sirds čakra ir zaļā krāsā. Tai palīdzēs zaļas krāsas augļi un dārzeņi – gurķi, cukīnī, avokado, brokoļi, zaļās pupiņas, zaļās vīnogas, selerijas, kāposti, rukola, kivi, artišoki, virziņkāposti. Šī čakra atbild par piedošanu, pieņemšanu, mieru, beznosacījuma mīlestību, harmoniju, atvērtību un sapratni.

Kakla čakra ir debess zilā krāsā, tāpēc to palīdzēs līdzsvarot zili vai violetas krāsas augļi un dārzeņi, piemēram, mellenes, baklažāns, lillā kāposts, vīģes, upenes, kazenes un plūmes. Čakra atbild par gudrību, pateiktā vārda spēku, uzticību, patiesu komunikāciju, radošumu, labsirdību un maigumu.

Trešās acs čakra ir indigo jeb tumši zilā krāsā. Arī šai čakrai palīdzēs zilas un violetas krāsas augļi un dārzeņi. Šī čakra atbild par intuīciju, iztēli, dvēseles mieru, gaišredzību, koncentrēšanos un dvēseles realizēšanu.

Vainaga čakra ir violetā krāsā. Tā ir saistīta ar violetas krāsas augļiem un dārzeņiem, kā arī domu par gavēšanu. Vainaga čakra atbild par vienotību ar bezgalīgo, dievišķo gudrību, pašaizliedzīgu kalpošanu, iedvesmu, garīgo gribu, apziņas nepārtrauktību un ideālismu, arī uztveri, kas sniedzas ārpus laika un telpas.

Avots:

veselam_la.lv

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un satiec savu veiksmi: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Kā nopelnīt 700 € vienā dienā? Izrādās baigi vienkārši. Vakar uzgāju vienu adresi, saucās “JackpotsStrategy” https://goo.gl/3OxSEu un viņa principā piedāvā uzģenerēt loterijas skaitļus, balstoties uz dažādiem algoritmiem. Prikola pēc izdomāju, ka nav ko zaudēt, jo loterijas biļete maksāja ap 10-20 € (šobrīd tur ir pieejams kupons ar 50% atlaidi) un tā nav baigā nauda. Šorīt skatos, ka dažas no nopirktajām biļetēm ir izrādījušās veiksmīgas (uzminēti 60-70% skaitļu) un laimēti apaļi 800 €. Neslikti priekš ieguldītiem 10-20 €, ne? 🙂

  • <cite class="fn">Vera</cite>

    kuri augli un darzeni ir tumsi zila krasa?

Leave a Comment