Ceļš uz gaismu: kā sargeņģeļi palīdz grūtos laikos

Daudzi maldīgi domā, ka sargeņģeļi maina notikumus mums apkārt, izlabojot mūsu nepilnības un kļūdas. Patiesībā tā nav taisnība. Viņi rīkojas slepenāk un nepamanīti.

Daudzi cilvēki uzskata, ka sargeņģeļi pie mums nāk tikai tajos brīžos, kad mēs viņus saucam   ar īpašām lūgšanām, bet tas tā nav. Viņi vienmēr zina, kas mums ir vajadzīgs, tāpēc viņi pastāvīgi dara visu iespējamo, lai palīdzētu mums atrast laimi.

Viņi dod mums zīmes

Šīs pazīmes var būt ļoti smalkas un tikko pamanāmas. Piemēram, jums ir spēcīga asociācija ar vecu un vāju cilvēku ar laipnību un tīru sirdi. Tādā gadījumā sargeņģelis var mēģināt tevi pažēlot ar tāda cilvēka skatienu, ja pēkšņi izvēlējies dusmu un agresijas ceļu.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju jūsu kaķis ienes mājā?

Lasi arī: Zem kādām zvaigznēm dzimst paši grēcīgākie cilvēki, šīm zvaigžņu zīmēm paredzēta vieta ellē

Sargeņģeļi var dot zīmes nedaudz savādāk – piemēram, ar dzīvnieku palīdzību. Galvenais tīrības un tīrības simbols ir putns. Dažreiz gadās, ka cilvēks sāk domāt par kaut ko labu, un uz viņa palodzes nolaižas putns. Cilvēku, kurš ļoti baidās no suņiem, var apturēt ļauns suns, dodoties kaut kur, kur viņš nav gaidīts.

Arī eņģeļa sūtītās zīmes var būt balstītas uz mūsu pašu māņticību. Piemēram, tas attiecas uz laimīgajām biļetēm autobusos vai atkārtotiem numuriem. Ja jūs patiesi ticat, ka trīs trīnīši nes laimi un veiksmi, tad kādā brīdī jūsu sargeņģelis var dot jums šādu zīmi, lai dotu jums pārliecību par izvēlētā ceļa pareizību.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment