Ceļš uz gaismu: kā sargeņģeļi palīdz grūtos laikos

Intuīcija

Gadās, ka cilvēkam ir absolūti nepamatotas šaubas par izvēlēto dzīves ceļu, vai, gluži otrādi, ir pilnīga pārliecība par sevi un par to, ko dara. Intuīcija un iekšējā balss var brīdināt par to, ko nedrīkst darīt un kas jādara steidzami un steidzami. Tas izpaužas tikai mūsu domu plūsmā. Tiek uzskatīts, ka šādos brīžos sargeņģelis atrodas mums pēc iespējas tuvāk, apgaismojot mūsu ceļu ar savu auru.

Pravietiski sapņi

Mēs bieži redzam pravietiskus sapņus mūsu sargeņģeļa dēļ. Ezotērikas jomas eksperti atzīmē, ka vairumā gadījumu tie ir sapņi, kuriem nav spēcīgas emocionālas nozīmes. Šādi sapņi mums parāda, kas notiks nākotnē. Piemēram, nedēļas nogalē vēlaties doties apciemot radus uz kaimiņu pilsētu, bet kādu nakti sapņojat par grūtībām, kas uzrodas ceļā, vai arī strīdaties ar kādu sev tuvu cilvēku. Tā var būt zīme, ka šoreiz labāk palikt mājās.

Lasi arī: Natālija Vorotņikova: kādu enerģiju jūsu kaķis ienes mājā?

Lasi arī: Zem kādām zvaigznēm dzimst paši grēcīgākie cilvēki, šīm zvaigžņu zīmēm paredzēta vieta ellē

Ir arī piesaukšanas sapņi, kad, piemēram, redzējāt vecmāmiņu, kurai kļuva slikti. Šajā gadījumā eņģelis ar šo sapni var smalki dot mājienu, ka ir pienācis laiks piezvanīt vecmāmiņai un pajautāt viņai par viņas veselību, kaut ko palīdzēt.

Ko eņģeļi dara šķipsnā

Ja cilvēku nav iespējams sasniegt vai viņš vispār neredz likteņa pazīmes, eņģeļi var veikt pēdējos pasākumus. Tās var izpausties kā jebkura persona – vecs vīrietis, meitene, bērns. Pārvērsušies par kādu, kuru tu nepazīsti, viņi iesaistās dialogā ar tevi, kura laikā mēģina mūs atkal uzrunāt, bet tagad tieši vai slēpti runājot par kādu problēmu.

Piemēram, ja liktenis vēlas, lai jūsu attiecības ar savu otro pusīti turpinātos, bet jūs gatavojaties šķirties, eņģelis var jums nejauši dot mājienu, ka labāk ir dzīvot ar kādu, nevis vienam. Eņģeļi var runāt par mīlestību, par labestību un izteikties tik daiļrunīgi, ka cilvēks nevar pretoties viņu runām.

Diemžēl dažreiz pat šādas metodes nedarbojas, bet sargeņģeļi joprojām turpina cīnīties par mūsu uzmanību, dodot padomus un norādījumus, jo tas ir viņu uzdevums, viņu galvenais pastāvēšanas iemesls.

Dažkārt gadās, ka cilvēks nemaz nedzird un neatšķir sava sargeņģeļa vēstījumus. Centieties būt uzmanīgāks un atcerieties, ka augstākie spēki uzrauga jūs, nenogurstoši strādājot, lai padarītu jūsu dzīvi labāku.

Leave a Comment